BitcoinKrypto News

HIVE Digital Technologies Ltd. producerede 119 Bitcoin i juni 2024 og øgede deres HODL-position med 2% til 2.496 Bitcoin.

HIVE Digital Technologies Ltd. fortsætter med at imponere med deres produktionsresultater, da de producerede 119 Bitcoin i juni 2024. Dette repræsenterer en stigning på 2% i deres HODL-position, da de nu ejer i alt 2.496 Bitcoin. Virksomheden opretholdt en imponerende ASIC-mining-kapacitet på 4,9 EH/s, hvilket bidrog til den gennemsnitlige hashrate på 4,7 EH/s. Deres daglige produktion nåede i gennemsnit 4,0 BTC, hvilket viser deres operationelle effektivitet og stærke mining-færdigheder.

Højdepunkter i juni 2024:

  • Produktion: 119 Bitcoin blev produceret i juni 2024.
  • Mining-Kapacitet: 4,9 EH/s blev opretholdt ved udgangen af juni.
  • HODL-Position: En stigning til 2.496 BTC, en 2% stigning fra måneden før.
  • Mining-Effektivitet: En gennemsnitlig udvinding på 25,0 Bitcoin per Exahash.
  • Tæthed Produktion: En gennemsnitlig produktion på 4,0 BTC per dag.

Strategisk HODL-Stigning:

HIVE’s HODL-position har nået 2.503 BTC pr. 7. juli 2024, hvilket afspejler virksomhedens stærke position og værdi på markedet.

Frank Holmes, Executive Chairman, roste virksomhedens managementteam for deres konsekvente effektivitet og lave driftsomkostninger, hvilket har resulteret i en betydelig stigning i Bitcoin-beholdningen.

Aydin Kilic, President og CEO, rapporterer om virksomhedens nye forsendelser af S21 Pro Miners, der forventes at øge den samlede operationshashrate til 5,5 EH/s med en effektivitetsgrad på 24,5 J/TH. Installationen forventes at være fuldført inden udgangen af juli.

Om HIVE Digital Technologies Ltd.:

HIVE Digital Technologies Ltd. blev børsnoteret i 2017 og er det første kryptomining-selskab med fokus på bæredygtig grøn energi på TSX Venture Exchange. Virksomheden ejer og driver topmoderne, grønne datacentre i Canada, Sverige og Island, og fokuserer på at udvinde digitale aktiver som Bitcoin i skyen ved hjælp af grøn energi.

Top  Bitcoin-Korrektur efter ATH skaber muligheder for investorer

HIVE er forankret i økologisk bæredygtighed og skaber konkurrencefordele gennem deres miljøbevidste tilgang, samtidig med at de diversificerer deres forretning inden for højtydende databehandling (HPC) med fokus på kunstig intelligens (AI). Med mere end 2.300 Bitcoins i balancen og en voksende omsætning fra deres NVIDIA-GPU-chips, tilbyder HIVE investorer en unik vækstmulighed i kryptomarkedet.

Med deres fokus på effektivitet, robust ledelseshold og innovative udvidelsesstrategier er HIVE positioneret til at fortsætte med at være en nøglespiller i den globale datacenterinfrastruktur og kryptoindustri.

Genoplysningerne i denne artikel bekræfter HIVE Digital Technologies Ltd.’s styrke og fremskridt og deres forpligtelse til grøn energi og innovation i kryptominingsektoren.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button