BitcoinKrypto News

HIVE Digital Technologies Ltd. producerer 212 Bitcoin med 5 Exahash i april 2024 og øger dermed sin HODL-position til 2.377 Bitcoin

HIVE Digital Technologies Ltd. øger sin Bitcoin-produktion med 5 Exahash i april 2024 og styrker sin HODL-position til 2.377 Bitcoin

HIVE Digital Technologies Ltd., et førende selskab inden for blockchain-infrastruktur drevet af grøn energi, meddeler med stolthed sine produktionsresultater for april 2024. I løbet af april måned minedes 212 Bitcoin, hvilket øgede selskabets samlede Bitcoin-beholdning med 4 % til i alt 2.377 Bitcoin. HIVE opretholdt en gennemsnitlig Bitcoin-miningkapacitet på over 4,9 Exahash (EH/s) i april 2024.

Højdepunkter for april 2024:

  • Produktion: I april 2024 blev der udvundet 212 Bitcoin.
  • Øget miningskapacitet: Sluttede april med en ASIC-miningkapacitet på 5,0 EH/s, en bemærkelsesværdig stigning i hashrate på 6 % ved månedens afslutning.
  • HODL-position: Steg til 2.377 BTC, en stigning på 4 % sammenlignet med foregående måned.
  • Miningeffektivitet: Gennemsnit på 43,6 Bitcoin pr. Exahash, med en konstant gennemsnitlig hashrate på 4,9 EH/s og en stigning i den gennemsnitlige månedlige hashrate med 8 %.
  • Daglig produktion: Gennemsnitlig produktion på 7,1 BTC pr. dag, hvilket viser en høj operativ effektivitet og robuste miningsfærdigheder.

Strategisk HODL-øgning:

Per 6. maj 2024 steg HIVEs HODL-position til 2.400 BTC, sammenlignet med 2.377 BTC ved udgangen af april 2024. Dette vækst er i tråd med virksomhedens strategi om at imødekomme den stigende efterspørgsel efter BTC, især efter indførelsen og godkendelsen af Bitcoin Spot ETF’er.

Kommentar fra ledelsen:

Frank Holmes, Executive Chairman, udtalte om virksomhedens strategiske vision: “Vores HODL-position er sund, især på en pr. aktie-basis sammenlignet med vores konkurrenter. Vi afsluttede måneden med cirka 150 millioner dollar i Bitcoin, hvilket er cirka 100 millioner dollar mere end sidste år, da Bitcoin den 29. april 2023 lå på 29.290 dollar, og 63.839 dollar i år den 30. april 2024, hvilket svarer til en stigning på mere end 100 %. Efter markedsafstemningen vil dette føre til en betydelig aktivaværdi pr. aktie sammenlignet med vores konkurrenter, med de laveste omkostninger pr. mined Bitcoin og mindre end 110 millioner udestående aktier.”

Top  Toncoin nu listet på Binance med høj volatilitet - Risiko advarsel for handel

Forberedelse til halvering:

Aydin Kilic, President og CEO, understregede virksomhedens teknologiske stabilitet: “Vi nåede for nylig vores delmål på 5,0 EH/s i april. Med ankomsten af de resterende Bitmain S21 Antminers i maj og juni forventer vi at nå 5,5 EH/s og opnå en global gennemsnitlig flådeeffektivitet på 25 Joule per Terahash. Med udgangspunkt i de nuværende vanskeligheder vil dette bringe vores Bitcoin break-even pris efter den seneste Bitcoin-halvering den 19. april og driftsomkostningerne til omkring 45.000 dollar.”

Om HIVE Digital Technologies Ltd.:

HIVE Digital Technologies Ltd. blev børsnoteret i 2017 og er det første kryptomineringsfirma med fokus på bæredygtig grøn energi, der handles på TSX Venture Exchange. HIVE er en vækstorienteret teknologivirksomhed i blockchain-branchen, der brobygger mellem digital valuta- og blockchain-sektoren og de traditionelle kapitalmarkeder.

Endelig kan det siges, at HIVE Digital Technologies Ltd. er en førende spiller inden for kryptomineringssektoren, der kontinuerligt søger at innovere og maksimere sin Bitcoin-produktion gennem bæredygtig energiforbrug. Med en stærk forpligtelse over for økologisk bæredygtighed og en diversificeret strategi for at imødekomme globale teknologiske behov, er HIVE en virksomhed i vækst, der fortsætter med at føre an i den stadigt skiftende verden af blockchain og digitale valutaer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button