BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Hongkong startet den Handel mit neuen Spot-Krypto-ETFs: Erste Eindrücke und Entwicklungen

Ny handel med Spot-Kryptowährungs-ETFs i Hongkong

Hongkongs børs lancerede den 30. april 2024 handel med nye spot-kryptowährungs-ETF’er, hvilket markerede en betydningsfuld begivenhed for det asiatiske marked. Børsen introducerede seks nye ETF’er, der inkluderede både spot-Bitcoin og Ethereum, udgivet af førende finansielle institutioner.

Stærk start for ChinaAMC ETF’er

Lokale medier rapporterede betydelige startstørrelser for ChinaAMC Bitcoin ETF og ChinaAMC Ethereum ETF på første handelsdag. Bloomberg Intelligence-data viste, at ChinaAMC Bitcoin ETF oplevede den største markedsintroduktion med en stigning på 1,53%, mens Ethereum ETF faldt med 0,78%.

Blandede resultater for Bosera Hashkey og Harvest International

ETF’er fra Bosera Hashkey og Harvest International viste også blandede resultater, med nogle stigninger og tab. Bosera Hashkey Bitcoin ETF steg med 1,80%, mens Ethereum ETF faldt med 0,45%. Harvest Bitcoin Spot ETF steg med 1,57%, mens Ethereum Spot ETF faldt med 0,73%.

Konkurrencedygtige forvaltningsgebyrer og handelsmuligheder

ETF-udbyderne i Hongkong har indført forskellige forvaltningsgebyrer for at positionere sig i markedet. Harvest International tilbyder en lav forvaltningsgebyr på 0,3%, hvor gebyret frafalder i de første seks måneder. ChinaAMC har valgt et standardgebyr på 0,99% med forskellige udstedelsespriser og handelsbetingelser.

Muligheder for investorer og fremtidige udsigter

Einführung dieser ETF’er har udvidet produktudvalget på Hong Kong Stock Exchange og giver både professionelle og private investorer nye muligheder. ETF’er er tilgængelige i forskellige valutaer, herunder Hongkong-dollar, amerikanske dollar og renminbi. Mens eksperter er uenige om de langsigtede effekter af Spot-ETF’erne i Hongkong, erkender de potentialet for investorer i regionen.

Top  Spar penge i Bitcoin: Hvorfor kryptovaluta er det nye hotte investeringsvalg

Afsluttende tanker

Selvom der er forskellige synspunkter på de nye handelsmuligheder, repræsenterer Spot-Krypto-ETF’er en spændende mulighed for investorer i Hongkong og potentielt i det bredere asiatiske område. Mens der opfordres til forsigtighed med høje forventninger, viser lokal handel imponerende resultater ifølge Bloomberg Intelligence. Med tiden vil det vise sig, hvordan disse nye ETF’er former markedet og investeringsmulighederne i Hongkong.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button