Krypto News

Hut 8 Mining Corp har skabt 111 Bitcoin i september og bevarer en af de største selvudvundne Bitcoin-reserver blandt børsnoterede virksomheder

Hut 8 Mining Corp har øget sine Bitcoin-reserver til 9.366 BTC

Hut 8 Mining Corp, en af de førende nordamerikanske virksomheder inden for minedrift af digitale aktiver og leverandør af højtydende computeringinfrastruktur, har opdateret deres produktionsstatistik for september 2023. Virksomheden har rapporteret, at de har skabt 111 Bitcoin inden for denne måned og samtidig ikke har solgt nogen af dem. Dermed har Hut 8 nu en total beholdning på 9.366 Bitcoin, hvoraf 7.269 af dem er frie for begrænsninger.

Hut 8 har en imponerende ASIC-hashratekapacitet på 2,6 EH/s i deres anlæg i Alberta. Virksomheden er kendt for deres høje produktivitet og har produceret omkring 42,7 BTC/EH i september.

Denne positive rapport kommer efter, at Hut 8’s aktionærer ved deres ekstraordinære generalforsamling den 12. september stemte med overvældende flertal for en fusion med U.S. Data Mining Group, Inc., også kendt som US Bitcoin Corp (USBTC). En retslig godkendelse af denne fusion blev yderligere bekræftet den 15. september af den øverste domstol i British Columbia.

Jaime Leverton, CEO for Hut 8, udtrykte sin taknemmelighed over for aktionærerne for deres støtte og understregede betydningen af den forestående fusion. Hun sagde: “Dette skridt bringer os tættere på at skabe det nye Hut 8, der vil være i stand til at drage fordel af og imødegå de udfordringer, som enkeltminerene vil stå over for i den næste halvering”.

Hut 8 er kendt for deres innovative tanker, og deres erfarne ledelsesteam arbejder konstant på at opbygge og drive en computerinfrastruktur, der understøtter Bitcoin-minedrift, traditionelle datacentre og ny teknologi som kunstig intelligens og maskinlæring. Virksomheden har syv forskellige anlæg i British Columbia, Ontario og South Alberta og tilbyder forskellige tjenester som cloud computing, co-location, managed services, og VFX-rendering-computing-løsninger.

Top  Deutschlands führende Börsenexperte analysiert die spannendsten Aktien: DAX, Bitcoin, Tesla und mehr!

Hut 8’s vision er at udnytte potentialet inden for digital valuta og skabe bæredygtige løsninger i takt med fremtidig teknologisk udvikling. Med deres imponerende Bitcoin-reserver og deres fokus på innovation er Hut 8 en nøglespiller inden for branchen og fortsætter med at udvide deres position som en af de største producenter af digitale aktiver i Nordamerika.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button