BitcoinDeFiEthereumKrypto News

Hvordan Bitcoin som betalingsmiddel mistede sin relevans på markedet: En tidligere Coinbase-leders perspektiv

Nick Tomaino, tidligere forretningsudvikler og marketingchef hos Coinbase, delte sin indsigt i, hvordan ideen om Bitcoin til betalinger gradvist mistede relevans på markedet. Tomaino forklarede, hvordan Coinbase i 2014 brugte denne præmis til at sikre finansiering på 125 millioner dollars i to omgange, men det blev hurtigt klart, at der ikke var et stærkt argument for Bitcoin-betalinger.

Coinbase’s fokus på Bitcoin-betalinger

Nick Tomaino, tidligere forretningsudvikler og marketingchef hos Coinbase mellem 2013 og 2016, forklarede, hvordan Bitcoin som betalingsmiddel mistede momentum, selvom virksomheden oprindeligt havde satset på dette for at skaffe finansiering i de tidlige faser.

Mangel på anvendelsesområde for Bitcoin-betalinger

Tomaino reagerede på kritik af Bitcoin og Lightning Network for deres dårlige brugeroplevelse ved små transaktioner og afslørede, at dette problem allerede var tydeligt for Coinbase tilbage i 2014. Trods at skaffe betydelig finansiering baseret på ideen om Bitcoin-betalinger til detailhandlere, blev det klart, at dette ikke ville være Bitcoins primære anvendelsesområde på lang sigt.

Fremkomsten af dezentraliseret finansiering og Ethereum

Efter erkendelsen af manglen på en bæredygtig forretningsmodel for Bitcoin-betalinger, begyndte konceptet med dezentraliseret finansiering (defi) og Ethereum med sine smart kontrakter at vinde frem. Dette førte til en kraftig vækst i kryptoaktiverne, og resten er historie, ifølge Tomaino.

Coinbase’s skift mod L2-løsninger

I februar trak Coinbase Commerce muligheden for Bitcoin-betalinger med ikke-hostede tegnebøger tilbage på grund af interne udfordringer. I stedet valgte virksomheden at fokusere på at tilføje support til L2-løsninger, da de tror, at dette er, hvor fremtidige betalinger vil finde sted.

Top  Dr. Hamed Esnaashari: Erfolgreicher Trader, Chirurg und Unternehmer

Denne udvikling markerer et skift væk fra Bitcoin-betalinger, som ikke længere betragtes som den primære anvendelse af kryptovalutaen. Coinbase og andre aktører i kryptomarkedet ser nu mod andre løsninger og applikationer inden for blockchain-teknologien.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button