DogecoinKrypto News

Hvordan et hundefoto inspirerede til en milliard-dollar kryptocurrency

En japansk Shiba-Inu-hund, der blev et internet-fænomen og inspirerede til kryptovalutaen Dogecoin, er desværre død. Efter to måneder med sin ejer, Atsuko Sato, sov Kabosu fredeligt ind. Atsuko Sato beskrev hunden som den lykkeligste i verden, og hun som den lykkeligste ejer.

Kabosus Rejse til Berømmelse

I 2010 delte Atsuko et billede af Kabosu på internettet, hvilket hurtigt gik viralt. Billedet viser Kabosu på en sofa, med krydsede forpoter og store øjne rettet mod kameraet. Reddit-brugere omdannede billedet til et populært meme, hvor de gav hunden fiktive tanker på gebrokkent engelsk.

En Værdifuld Hund

Billedet af Kabosu blev omdannet til et digitalt NFT-kunstværk og solgt for fire millioner dollar. Det inspirerede også to software-ingeniører til at skabe Dogecoin, en af verdens største kryptovalutaer i dag.

Kabosus Arv

I sidste år blev et mindesmærke for Kabosu og hendes sofa opstillet i Sakura Park. Trods sygdomme som leukæmi og leversygdom anerkendes Kabosu stadig som en unik og elsket hund, skønnet til at have været 18 år gammel.

Comedy Pet Photo Award 2024

Hverdagshistorier som Kabosus minder os om dyrenes unikke indflydelse på vores liv. Se de sjove og skøre billeder fra Comedy Pet Photo Award-finalen, hvor kæledyr viser deres sjove side.

Kabosus bidrag til internettets historie og kryptovalutaens verden vil altid blive husket, og hun efterlader et langvarigt og smukt aftryk på mange mennesker verden over.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Bitcoin: Den digitale valuta, der ændrer finansverdenen for altid

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button