BitcoinEthereumKrypto News

Hvordan kan US-valget påvirke fremtiden for kryptoinvestorer?

Politisk indflydelse på kryptomarkedet: Hvad betyder US-valget for krypto?

En af de største trends i den nuværende amerikanske politik er den stigende accept af kryptokurver på tværs af det politiske spektrum. Denne skift er især markant, da de amerikanske præsidentvalg nærmer sig og potentielt markerer et afgørende øjeblik for digitale valutaer i landet.

Trump positionerer sig som fortaler for krypto

Republikanske partiet har tydeligt bevæget sig i retning af en kryptopolitik og viser sig at være krypto-venlig. Især den tidligere præsident Donald Trump viser sig i den nuværende valgcyklus som en overraskende fortaler for cybervaluta-industrien.

Juan M. Villaverde, en krypto- og cyklusanalytiker hos Weiss Ratings, antyder ifølge “MarketWatch”, at Trumps “America first”-ideologi afspejler ønsket om at se den amerikanske kryptoindustri blomstre og omvende fordømmelsen, den har været udsat for i de seneste år. Trump har gentagne gange understreget behovet for, at USA bliver mere krypto-venligt for at stoppe flytningen af mange vækstorienterede krypto-virksomheder til udlandet. Han har endda for nylig beskrevet USA som en “krypto-supermagt”. Det er dog fortsat uklart, om den tidligere præsident er alvorlig med sin pro-krypto-kurs – eller om han bare forsøger at appellere til krypto-tilhængere i USA for at vinde stemmer.

Usikkerhed om Demokraternes holdning til kryptokurver

Mens den republikanske position om kryptokurver er blevet tydeligere, forbliver tilgangen fra den Demokratiske Parti mindre entydig. US Vicepræsident Kamala Harris, den demokratiske præsidentkandidat, har udtrykt ønske om at “omdefinere” forholdet til kryptoindustrien – men der er endnu ikke formuleret konkrete foranstaltninger. Valget af Tim Walz som Harris’ vicepræsidentkandidat bidrager med sin forsigtige holdning til kryptokurver og fokus på sociale snarere end økonomiske emner til den nuværende usikkerhed.

Top  Layer-2-Blockchains revolutionerer Ethereum-netværket med hurtigere og billigere transactions – Skaleringsløsninger i fokus

Villaverde ser stor usikkerhed om Demokraternes holdning til Bitcoin, Ethereum og andre kryptokurver. “Hvis Demokraterne vinder, forbliver det naturligvis et mysterium, hvordan de vil tackle kryptovirksomhederne. Jeg tror, vi ser skridt i retning af en ‘reset’ af relationerne, som Kamala Harris sagde, men det faktum, at vi ikke har set konkrete foranstaltninger, får mig til at stoppe op.” Denne mangel på klarhed bekymrer mange i kryptofællesskabet, da fremtiden for kryptoregulering i USA under en mulig demokratisk regering forbliver usikker. Af denne grund ser nogle krypto-investorer en sejr for Harris som en trussel.

Forventet krypto-rally efter det amerikanske valg – medmindre…

Med henblik på fremtiden forudsiger analytikere en betydelig stigning i kryptomarkedet efter de amerikanske valg i november – uanset om det bliver Trump eller Harris, der vinder. Bruce Ng, en ledende kryptoanalytiker hos Weiss Ratings, forventer en bred krypto-rally fra november: “Valg fjerner normalt den spekulative usikkerhed på markedet, så vi vil opleve en alvorlig ‘månefart’ [dvs. en prisstigning] efter valgene i november”, citerer “MarketWatch” ham.

Der er dog stadig potentielle faldgruber, især hvis Demokraterne vinder, og Gary Gensler forbliver formand for SEC. Dette kan føre til kortvarig volatilitet på kryptofronten. På trods af disse risici ser Ng dog gode langsigtede perspektiver for kryptokurver. De forventede rentenedskæringer fra Federal Reserve, modningen af krypto-ETF’er og ændringen af holdningen hos generationerne – hvor krypto-venlige synspunkter ofte ses blandt Generation Z (normalt defineret som årgang 1995 til 2010) – pegede alle mod fortsat vækst og øget accept af kryptokurver i de kommende år.

Kryptosektorens betydning stiger i USA

Mens de amerikanske valg nærmer sig, forbliver kryptofællesskabet opmærksomt og er klar over, at det politiske landskab potentielt kan påvirke branchens fremtid væsentligt. Antallet af amerikanere, der investerer i kryptokurver – anslået til 50 millioner – understreger deres betydning som en vigtig vælgergruppe. “Uanset om det er af politisk mulighed eller ægte tro på teknologiens potentiale, vil begge parter sandsynligvis være nødt til at forholde sig mere direkte til kryptokurver, da de fortsat er en central del af det globale finansielle økosystem,” skriver Jurica Dujmovic på “MarketWatch”. Uanset valgresultatet vil tiden efter valgene være en tid med forandring for kryptomarkedet, med muligheder og udfordringer på horisonten.

Top  Cardano (ADA) Kurs: Ist eine Korrektur oder ein weiterer Anstieg zu erwarten?

Redaktion finanzen.net

Bemærk: Denne tekst er kun til informationsformål og udgør ikke en investeringsanbefaling. finanzen.net GmbH fraskriver sig ethvert regreskrav.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button