BitcoinEthereumKrypto News

Hvordan påvirker ETFs Bitcoin og Ethereum markedet?

Bitcoin ETFs og Ethereum ETFs: Hvad er status nu?

Efter en periode med relative stilhed omkring Spot Bitcoin ETFs i USA, ser det ud til, at kapitalen nu strømmer tilbage. Adskillige institutionelle investorer har annonceret, at de ejer Bitcoin ETF andele og investerer i den største kryptocurrency efter markedsandel. Mens der tidligere blev trukket midler ud, ser det ud til, at tørkeperioden er slut. Faktisk var i går den 10. dag i træk, hvor der blev ført hundredvis af millioner dollar til de børsnoterede fonde.

Med ETFs mod Allzeithoch?

Kort efter godkendelsen af Spot Bitcoin ETFs hjalp de med til at føre Bitcoin til et nyt Allzeithoch på næsten 74.000 dollar. Umiddelbart efter lanceringen blev fondene handlet for milliarder af dollar, og nu har BlackRock, Fidelity og andre investeret flere milliarder dollar i Bitcoin. Efter den første eufori blev der imidlertid også trukket store beløb ud. Dette synes dog ikke at være tilfældet længere. Bitcoin ETFs har nu ført hundrede millioner dollar ind i markedet i 10 dage i træk.

Alene i går blev der ført over 250 millioner dollar ind på markedet gennem Bitcoin ETFs. Ifølge eksperter som Cathie Wood, CEO for Ark Invest, forventes de børsnoterede fonde at bidrage til, at Bitcoin-prisen i de kommende år stiger til over en million dollar. Institutionelle investorer, der investerer en lav procentdel af deres portefølje i Bitcoin, menes at være nøglen til dette.

Vil Ethereum ETFs også imponere?

Selvom det for nylig ville have været utænkeligt, blev Ethereum ETFs godkendt af den amerikanske børstilsynsmyndighed SEC i går. Dette bringer den næststørste kryptocurrency efter markedsandel til Wall Street. Også for ETH håber man på et nyt Allzeithoch, langt over det nuværende. Rygterne om ETF-godkendelsen har allerede fået ETH-prisen til at stige med næsten 20 % denne uge.

Top  IWF-Direktør kræver forsigtighed med godkendelse af Bitcoin ETFs

Efter SEC har givet grønt lys til Ethereum ETFs, vil der gå et par uger, inden fondene rent faktisk bliver handlet på børserne. Når det sker, er chancerne gode for, at Ethereum også når et nyt Allzeithoch og tiltrækker milliarder af dollar i frisk kapital, da ETH er en alternativ investering for mange, der af miljømæssige årsager ikke kan eller vil investere i Bitcoin.

Konklusion

Hvis de fleste eksperteres bullish prognoser viser sig at holde stik, og Ethereum og Bitcoin når nye rekordhøjder langt over de nuværende, vil de fleste Altcoins sandsynligvis også nyde godt af det, især Meme Coins, der for tiden er ekstremt populære blandt investorerne. Efter PEPE’s rally, der for nylig overskred 6 milliarder dollar, investerer investorer nu i stigende grad i den nye Selana ($SEAL), der også snart kunne stige markant.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button