Krypto News

Hvordan påvirker stigende inflationsrate tech-aktierne på markedet?

Stagflation sender tech-aktierne nedad

I dag oplever tech-aktier en nedgang på grund af frygten for stagflation, som bliver mere konkret. Dette betyder, at håbet om en rentesænkning bliver skubbet længere væk, da inflationen stiger markant. Dette blev tydeligt med stigende priser på New York Empire State Index, hvilket bekræfter tilstedeværelsen af stagflation. Med en stigende inflation, står Federal Reserve overfor en udfordring med at sænke renterne. Vil entusiasmen omkring kunstig intelligens kunne skjule de faldende udsigter til rentesænkninger i længere tid?

Nvidia forsøger at skabe kunstig intelligens eufori

Nvidia’s topchef forsøger på ny at skabe entusiasme omkring kunstig intelligens. Det er ikke overraskende, at sælgere af spader til guldgravere lover de mest luksuriøse fremtidige udsigter. På trods af integrationen af kunstig intelligens har den amerikanske techvirksomhed Adobe ikke formået at øge sine indtægter.

Oplysninger fra videoen

  1. Politikeren Robert Habeck udviser en mærkelig begejstring med udtalelsen: “Staten begår ingen fejl.”
  2. Finansmarkedet er opmærksomme: Handlende forventer en forskydning af en rentesænkning fra Federal Reserve til juli.

For mere information og mulighed for at skrive og læse kommentarer, klik her.

Top  Experten prognostizieren starke Aufwärtsbewegung: Bitcoin befindet sich in der dritten Welle laut Elliott-Wellen-Theorie

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button