BitcoinEthereumKrypto News

Hvordan reagerer markedet på den uændrede rentebeslutning fra EZB og Feds udsigt til rentesænkninger?

Den Europæiske Centralbank (EZB) har besluttet at holde renten uændret på 4,50 procent. Den vigtige indskudsrente for daglige penge og faste indskud forbliver på 4,0 procent. Denne beslutning kommer som en reaktion på faldende inflation og svag økonomi. EZB forventer en mere markant nedgang i inflationen i eurozonen og har derfor revideret deres prognoser. De forventer nu en gennemsnitlig inflation på 2,7 procent i 2024, ned fra 3,2 procent, som de tidligere forudsagde i september. Samtidig har EZB justeret deres vækstprognoser for 2023 og 2024, hvilket nu forventes at være henholdsvis 0,6 procent og 0,8 procent.

På børsmarkederne har reaktionerne været afdæmpede efter EZB’s rentebeslutning. DAX, Dow Jones og Nasdaq100 er alle steget moderat. Guldprisen er også steget en smule, mens Bitcoin og Ethereum har oplevet henholdsvis fald og stigning.

Det er tydeligt, at markedet generelt har taget EZB’s beslutning med en vis skepsis. Investorer er stadig forsigtige og afventende, måske som følge af en vis usikkerhed på længere sigt. Samlet set tyder det på, at markedet for øjeblikket reagerer neutral til positivt på EZB’s rentebeslutning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Solana stiger i værdi og overhaler Ethereum: Er det et tegn på den kommende bull marked?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button