BitcoinDogecoinKrypto News

“Hype und Betrug”: Bloomberg-Journalist malt düsteres Bild vom erneuten Krypto-Anstieg – Interview mit Zeke Faux gibt Einblicke

Zeke Faux: Kryptokurserne stiger igen, men der er intet håb for fremtiden

I 2021 blev kryptovalutaer som Bitcoin og andre berømte for deres kometagtige prisstigning, men i 2022 faldt værdierne dramatisk, hvilket førte til mange skandaler og konkurser i kryptosektoren. Zeke Faux, en rapporter fra Bloomberg, undersøgte dybden af krypto-hypen i sit værk “Number Go Up”. Nu, da kryptokurserne igen er på vej op, har han udtalt sig over for Capital om sin holdning til de nuværende begivenheder på kryptomarkedet, og hans syn er dystert.

Ratlosigkeit gegenüber erneutem Krypto-Anstieg

Faux er forbløffet over, at kryptovalutaernes priser stiger igen, især når det gælder mere obskure kryptovalutaer som Dogecoin, der ifølge ham ikke har nogen reel anvendelse bortset fra at være en form for underholdende gamble. Han advarer om, at denne udvikling kan ende dårligt.

Hype og bedrag

Efter at have rejst rundt i flere lande og undersøgt forskellige aspekter af kryptovalutascenen gennem årene, konkluderer Faux, at han kun har fundet “hype og bedrag”. Han påpeger også, at kryptovalutaer mangler reelle anvendelsesformål, hvilket gør dem til spekulative investeringer uden konkrete formål.

Dezentralität med Nachteilen verbunden

Selvom dezentralisering anses for at være en stor nyhed og hovedargumentet for kryptovalutaer, advarer Faux om de risici og ulemper, der følger med denne model. Han påpeger, at dezentrale systemer er besværlige, langsomme og dyre, og at forbrugerne ikke rigtig bekymrer sig om fordelene ved kryptovalutaer, som tilhængerne citerer.

Samlet set maler Zeke Faux et dystert billede af kryptovalutaernes fremtid og mener, at der skal være flere meningsfulde anvendelser eller helt nye opfindelser for at vende tendensen. Indtil da ser han sort på markedet for kryptovalutaer.

Top  Finanzminister besucht Steuerfahndung in Bielefeld: Neue Maßnahmen gegen Steuerbetrug und Kryptowährungen diskutiert

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button