BitcoinKrypto News

Infinity Hash: Analyse af et vellykket Community-Bitcoin-Mining-Projekt

Infinity Hash: Et transparent og stabilt Community-Bitcoin-Mining-Projekt

Det populære Community-Bitcoin-Mining-Projekt Infinity Hash fejrer sit første jubilæum den 15. juni. Projektet startede tilbage i 2023 med 20 mining-enheder og har siden oplevet en imponerende vækst. I dag har Infinity Hash næsten 500 miner med en samlet mining-kraft på 62 Petahash og over 5.000 medlemmer i fællesskabet. En nøglefaktor bag succesen er projektets fokus på fællesskabet, hvor transparens og langsigtede stabilitet er i højsædet.

Transparens og Stabilitet

Infinity Hash prioriterer transparens og stabilitet for alle sine kunder. Som en del af dette fokus har Infinity Hash skabt omfattende ressourcer til deres brugere, herunder FAQs, ugentlige opdateringer og transparentrapporter. Disse ressourcer giver indblik i alle relevante opdateringer og leverer pålidelige data og facts regelmæssigt. Derudover tilbyder projektet daglige billeder og videoer fra farmen og reparationsværkstedet for at dokumentere alle aktuelle begivenheder og ændringer.

Nye Funktioner og Opdateringer

For at fejre jubilæet vil Infinity Hash introducere flere spændende opdateringer til deres platform. Disse omfatter:

  • Et nyt og mere brugervenligt design på Infinity Hash Dashboard
  • Muligheden for at vise mining-udbytter og tegnebøger i satoshi i stedet for i amerikanske dollars
  • En statistikside for bedre overblik og muligheden for at eksportere alle transaktioner til skatteværktøjer som CoinTracking

Belønningssystem og Udvidelse til Nye Lokationer

En af de nye funktioner, der vil blive tilføjet, er såkaldte Reward Pools. Disse giver brugerne mulighed for at tildele deres Infinity Hash Shares til forskellige pools for at mine forskellige kryptovalutaer direkte. Desuden vil Infinity Hash udvide med en ny lokation i Äthiopien for at øge sikkerheden og decentraliseringen af deres miner-farm. Den nye lokation i nærheden af Addis Abeba vil blive drevet 100 % af vandkraft og forventes at være operationel sidst i juni eller juli.

Top  Cardano (ADA) mærker stærk opadgående tendens trods volatilitet: KI-algoritme forudsiger prisstigning for ende af marts

Tilmeld dig og Vind!

For at fejre jubilæet afholder Infinity Hash et spændende konkurrence for deres community. Der er fantastiske præmier på spil, herunder 500 USD i Shares som hovedpræmie, bonus-shares og overraskelsesgaver. Både eksisterende og nye medlemmer kan deltage ved at købe Infinity Hash Shares for minimum 100 USD mellem den 15. maj og 15. juni.

Med fokus på gennemsigtighed, stabilitet og fællesskab er Infinity Hash et fremtrædende navn inden for Community-Bitcoin-Mining. Tilmeld dig nu og vær en del af fællesskabet hos Infinity Hash!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button