BitcoinKrypto News

Inflationsdaten treiben den Bitcoin Preis: Analyse zeigt Zusammenhang mit sonstiger Aufmerksamkeit

Bitcoin prisudvikling og forventninger

I løbet af de seneste måneders handelssessioner har prisen på Bitcoin holdt sig overvejende i den grønne zone. Mange analytikere peger på, at den primære årsag til Bitcoin’s stigning er den stigende opmærksomhed omkring Spot Bitcoin ETF’er.

Markedsdeltagere antager ofte, at en stigning blandt private investorer har medført, at Bitcoin handles over et bestemt niveau. Dog viser en rapport fra 10X Research, at Bitcoin’s pris er stærkere forbundet med inflationsdata end med private investorer.

Inflationsdata driver Bitcoin prisen

Forskningen indikerer, at efter godkendelsen af Bitcoin ETF’er blev milliarder af dollars investeret i den digitale valuta. Ikke desto mindre forblev handlen inden for et bestemt område, primært på grund af udstrømningerne fra Grayscale.

Både ETF’er og Bitcoin prisen kom sig i den efterfølgende måned, da inflationsdataene stemte overens med markedets forventninger. En stabil inflation antydede en potentiel sænkning af Federal Reserves rentesatser.

Historisk set vægter investorerne tungt Federal Reserves rentebeslutninger i vurderingen af aktiver. Statsobligationer mister typisk værdi, når rentesatserne er lave, hvilket gør virtuelle aktiver som Bitcoin mere attraktive.

Privatinvestorer og institutionelle investorer

En Reuters-rapport fra marts fremhævede, at private investorer fortsat er de primære drivkræfter bag Bitcoin prisudviklingen. Dog er det institutionelle investorer, der er med til at stabilisere priserne.

Ifølge 10X Research nåede Bitcoin for to uger siden et afgørende vendepunkt. Alligevel forblev detailstrømmene (målt efter volumen i Korea) svage, hvilket indikerer, at private investorer ikke bidrager signifikant.

Med forventningen om, at Bitcoin når nye højder, hvis inflationen i fremtiden er 3,3 % eller mindre, forventes det, at investorer i Bitcoin Spot ETF’er vil fortsætte med at investere i Bitcoin og holde priserne stabile.

Top  SERIX-Stimmungsindikator: Optimistiskt handelsmønster for Bitcoin og Ether trods modstridende trends

Konklusion

Inflationen udgør ikke kun en moderat medvind, men forventes også at falde yderligere i løbet af sommeren og dermed udgøre en endnu stærkere medvind for Bitcoin prisen. Med en stigende interesse for Spot Bitcoin ETF’er og institutionelle investeringsinteresser, kan Bitcoin forventes at forblive i fokus på det finansielle marked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button