BitcoinKrypto News

Institutionelle Anleger verlagern sich auf Bitcoin-ETFs: BlackRock, Fidelity und Goldman Sachs erhöhen Investitionen in Kryptowährung

Institutionelle investorer drejer sig i stigende grad mod Bitcoin ETF’er, hvor BlackRock og Fidelity fører an. Vermøgensforvaltere som Goldman Sachs og Morgan Stanley øger væsentligt deres investeringer i Bitcoin ETF’er, hvilket tyder på fortsat institutionelt interesse.

Det institutionelle interesse for Bitcoin er steget markant i de seneste måneder. Ifølge Ki Young Ju, grundlægger af CryptoQuant, har måden, hvorpå institutioner håndterer Bitcoin, ændret sig dramatisk.

I de seneste fem måneder er nettopositionerne i CME Bitcoin-futures faldet med 75 %, hvilket tyder på en betydelig nedgang i store institutionelle investorers short-salg. I stedet for at satse imod BTC fokuserer disse institutioner på langsigtede investeringer.

Et tydeligt bevis på dette er det stigende interesse for børsnoterede Bitcoin-fonde (ETF’er), som har tiltrukket opmærksomheden fra finansielle giganter som BlackRock og Fidelity.

BlackRock har for eksempel beskrevet Bitcoin som en “unik diversifikator” i deres portefølje og har understreget dets evne til at beskytte mod stigende geopolitiske og økonomiske risici, såsom bekymringer om den amerikanske gæld.

Voksende institutionelt tillid til Bitcoin ETF’er

Imens understøtter nylige undersøgelser fra Coinbase narrativet om øget institutionel brug. Deres data viser, at institutionelle indstrømninger i Bitcoin ETF’er kontinuerligt stiger, hvor formueforvaltningsvirksomheder spiller en nøglerolle.

Virksomheder som Goldman Sachs og Morgan Stanley har markant øget deres beholdning af Bitcoin ETF’er, hvilket tyder på fortsat interesse for aktivet trods markedsvolatilitet.

Dette er en markant ændring i forhold til de mere forsigtige holdninger, som institutionerne har haft i de foregående år, hvilket antyder, at Bitcoin i stigende grad betragtes som en levedygtig investeringsklasse inden for det større investeringsmiljø.

Derudover har BlackRock, som CNF understreger, ofte fremhævet Bitcoin’s decentralitet og modstandsdygtighed i tider med økonomisk turbulens. Formueforvalteren mener, at disse egenskaber gør Bitcoin til et vigtigt diversificeringsværktøj for institutionelle porteføljer.

Top  Bitcoin-Kurs fällt: Bitcoin verliert fast 6 Prozent, Ethereum und andere Kryptowährungen ebenfalls im Minus

Aktivets evne til at fungere som en hedge mod inflation og fremtidig valutadevaluering har yderligere øget dets attraktivitet, især da budgetbekymringerne i USA fortsætter med at stige.

Institutionelle investorer synes at se mere end blot et spekulativt aktiv i Bitcoin; det bliver øget betragtet som en strategisk komponent i lyset af makroøkonomisk usikkerhed.

Bitcoin handles i skrivende stund til 63.850,41 $, hvilket svarer til en stigning på 2,77 % inden for de seneste 24 timer og 10,24 % i den seneste uge. Bitcoin’s dominans på kryptomarkedet er også steget og udgør 57 % af den samlede markedsandel.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button