DeFiEthereumKrypto News

Institutionelle Ethereum-Validatoren erhalten bahnbrechende Lösung zur Risikominderung im Rahmen einer neuen Kooperation

Solidus Labs og Figment annoncerer banebrydende samarbejde

Solidus Labs, en pioner inden for kryptonativ sikkerhed og overholdelse, har netop offentliggjort et partnerskab med Figment, en førende udbyder af blockchain-infrastruktur og staking-tjenester. Dette samarbejde indebærer lanceringen af Staking Guard, en innovativ løsning til risikostyring, der specifikt er designet til institutionelle Ethereum-valideringsaktører. Staking Guard er nu tilgængelig som en premium “opt-in” løsning for alle Figment-Ethereum-kunder.

En revolutionerende løsning til sikring af compliance

Staking Guard er baseret på Solidus Builder og Relay og tilbyder robust, højtydende beskyttelse med lav latency mod traditionelle compliance-risici og native Onchain-trusler. Denne end-to-end løsning skaber og leverer overensstemmende blokke gennem en isoleret pipeline, beskytter mod risici som sanktionerede aktiviteter og advarer mod markedsmisbrug, svindel og manipulation.

“Bij Figment begrijpen we het belang van vertrouwen, veiligheid en naleving voor onze klanten die steeds betrouwbaardere en krachtigere staking beloningen zoeken,” zei Ben Spiegelman, Head of Corporate Development and Partnerships. “Dit partnerschap dicht niet alleen een belangrijke kloof in de markt, maar fungeert ook als een sterke katalysator voor verdere institutionele betrokkenheid bij staking.”

En løsning skabt med fokus på sikkerhed

Staking Guard blev udviklet i samarbejde med førende institutter for at imødekomme kravene til en risikobaseret løsning for institutionelle investorer og for at sikre de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for institutionel deltagelse. Ved at trække på sin omfattende erfaring og ledende rolle inden for kryptonativ sikkerhed og overholdelse har Solidus skabt en innovativ løsning.

Top  Ethereum står over for nye udfordringer efter overgangen til Proof-of-Stake-algoritmen - Vil det lykkes at bevare decentraliseringen?

“Staking Guard er den naturlige videreudvikling af Solidus’ omfattende løsninger, der beskæftiger sig med compliance- og sikkerhedsrisici offchain, onchain og nu også prechain, og vi ser det som en uundværlig facilitator for modning og bæredygtig vækst af DeFi og Web3,” sagde Asaf Meir, grundlægger og administrerende direktør for Solidus Labs. “Vi er stolte af at introducere sikkerheds- og overholdelsesstandarder efter Wall Street for staking og hjælpe Figment med at sætte en ny standard – hvor compliance møder præstation og sikkerhed driver succesen fremad.”

Om Figment

Figment er den førende udbyder af staking-infrastrukturer. Firmaet tilbyder en omfattende staking-løsning til mere end 500 institutionelle kunder, herunder formueforvaltere, børser, tegnebøger, fonde, depoter og store token-indehavere, så de kan få belønninger for deres digitale aktiver. På Ethereum er Figment den største ikke-varetægtsstakingsudbyder af stakket ETH. Figments institutionelle staking-service tilbyder nem staking, portefølje-belønningsopfølgning, API-integrationer, verificeret infrastruktur og slagbeskyttelse. Figment har til formål at fremme accept, vækst og langsigtet succes inden for området for digitale aktiver.

Om Solidus Labs

Solidus Labs er pioner inden for kryptonative markedets integritetsløsninger – handelsovervågning, transaktionsovervågning og trusselsinformation. Virksomheden har til formål at muliggøre en sikrere kryptohandel i alle centraliserede og DeFi-markeder over hele investeringsforløbet. Solidus søger at være frontløber for finansmarkederne i morgen ved at etablere branchens bedste praksis.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button