BitcoinKrypto News

Institutionelle Investitionen in Bitcoin-ETFs stiger – Bracebridge Capital, UBS og Rothschild viser vejen

Investering i Bitcoin-ETFs vækker interesse hos institutionelle investorer

Bracebridge Capital investerer i Bitcoin-ETFs

Den seneste offentliggørelse af Bracebridge Capitals investering i børsnoterede Bitcoin-spotfonde har vakt interesse i institutionelle kredse. Ifølge en nylig indsendt rapport til SEC har den Boston-baserede Hedgefond investeret $363 millioner i forskellige prominente ETF’er, herunder ARK 21Shares Bitcoin ETF (ARKB), Grayscale Bitcoin Trust ETF (GBTC) og iShares Bitcoin Trust (IBIT) fra BlackRock.

Institutionelt interesse i Kryptomarkedet

Denne nye udvikling understreger det stigende institutionelle interesse i kryptomarkedet, især i forhold til Bitcoin-relaterede ETF’er. Bracebridge Capital har investeret $307 millioner i ARKB, $100.6 millioner i IBIT og $26.5 millioner i GBTC, og er blevet den største holder af ARKB.

Forbindelse med velrenommerede institutioner

Det er også værd at bemærke, at Bracebridge Capital forvalter fondsmidler for respekterede institutioner som Yale University og Princeton University.

Analytikers kommentarer og andre investorer involveret

Eric Balchunas, en ledende ETF-analytiker hos Bloomberg Intelligence, har udtalt, at Bracebridge Capitals betydelige investering viser deres professionalisme, især når de forvalter midler for ivy-league-universiteter.

Desuden har tidligere SEC-dokumenter afsløret investeringer fra traditionelle bankinstitutter som UBS Group AG og Edmond de Rothschild (Suisse) S.A. i Bitcoin-ETF’er. UBS Group AG investerede $145,692 i IBIT, mens Rothschild holdt aktier for $4.2 millioner i IBIT og $82,121 i GBTC.

Generelt institutionelt interesse

Disse handlinger fra Bracebridge Capital, UBS og Rothschild afspejler en bredere trend med stigende institutionelt interesse i Bitcoin-ETF’er. For eksempel har Susquehanna International Group annonceret investeringer på over $1.1 milliarder i forskellige Bitcoin-ETF’er.

Top  Trumps und Kennedys bullische Aussagen über Bitcoin beflügeln den Kryptomarkt

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button