BitcoinKrypto News

Institutionelle Investoren wie UBS zeigen Interesse an Bitcoin ETFs: Was bedeutet das für den Kryptowährungsmarkt?

UBS Group AG investerer i iShares Bitcoin Trust

UBS Group AG har offentliggjort deres besiddelse af 3.600 aktier i iShares Bitcoin Trust fra BlackRock til en værdi af 124.488 dollars pr. 31. marts 2024. Dette blev afsløret i deres seneste 13F-indsendelse til Securities and Exchange Commission (SEC).

Om iShares Bitcoin Trust

iShares Bitcoin Trust (IBIT) er en børsnoteret fond (ETF), der administreres af BlackRock Inc. Denne fond giver investorer mulighed for at investere i Bitcoin, den førende kryptocurrency i verden, og forenkler handel med Bitcoin for brugerne. IBIT havde en nettoværdi på 16,6 milliarder dollars den 10. maj med en nettogebyr på 0,12 %.

UBS’ interesse i Kryptovaluta

UBS’ investering i IBIT viser deres interesse for kryptomarkedet, hvilket afspejles i deres aktiviteter som Global Wealth Management, Personlig og Erhvervsmæssig Bankvirksomhed, Kapitalforvaltning og Investeringsbank. UBS tillader nu visse kunder at handle med Bitcoin ETFs, men konti med lav risikotolerance har begrænsninger.

Andre store institutioners interesse

Udover UBS har andre store institutioner som Edmond de Rothschild og JPMorgan Chase vist interesse for Bitcoin ETFs. Edmond de Rothschild (Suisse) SA købte for eksempel for 4,2 millioner dollars den 9. maj. Interessen fra disse etablerede finansinstitutter viser en stigende opmærksomhed på kryptocurrency-sektoren.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  El Salvador kan blive et af verdens rigeste lande: Hvordan Bitcoin holdings åbner for økonomisk vækst

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button