BitcoinChainlinkKrypto News

Institutionelle Investoren ziehen vermehrt in Bitcoin – Experten sehen Zukunft in Tokenisierung von Vermögenswerten

Bitcoin og Tokenisering: Fremtiden for Finansverdenen

Bitcoin har oplevet en enorm opblussen, drevet af indførelsen af ETF’er, der gør det nemmere at investere i kryptovalutaen. Eksperter som Sergey Nazarov ser fremtiden i tokenisering af reelle aktiver, en udvikling der vækker interessen hos store finansinstitutter.

Warum Institutionen sich zu Bitcoin hingezogen fühlen

I et nyligt interview påpegede Sergey Nazarov, grundlægger af Chainlink, at strømmen af nye Bitcoin-investorer kommer fra det globale finanssystem. De forventer den næste udvikling inden for krypto-verdenen: tokenisering af reelle aktiver. Nazarov understregede, at store finansinstitutter forbereder sig på at tokenisere aktiver. Deres mål er at konkurrere med ETF’er eller tiltrække kapital fra dem. Nazarov sagde:

“Det næste skridt er tokenisering af aktiver. Bankerne ser al denne tilstrømning til ETF’er, så skaber de aktiver for at konkurrere med ETF’er eller tage en del af den kapital.”

Tokenisering er omdannelsen af aktiver til digitale tokens på en blockchain. Denne proces lover mere likviditet, gennemsigtighed og effektivitet for digitaliserede fysiske aktiver. Med henvisning til branchens eksperter forudser McKinsey et potentiale handelsvolumen på 5 billioner USD for tokeniserede digitale aktiver inden 2030.

Larry Fink, administrerende direktør for BlackRock, anser også tokenisering for et stort teknologisk gennembrud. Det har potentiale til at ændre formueforvaltningen. Fink forklarede:

“Vi har i dag teknologien til tokenisering. Når du har et tokeniseret værdipapir og identitet, skabes alt på en gang, når du køber eller sælger et instrument på en hovedbog. Vil du tale om hvidvaskning af penge? Dette eliminerer enhver form for korruption.”

En anden vigtig faktor, der driver institutionel interesse i BTC ifølge US-præsidentkandidat Robert Kennedy Jr., er den opfattede rolle som beskyttelse mod inflation. Kennedy bemærkede, at den seneste prisudvikling har styrket Bitcoin’s troværdighed som tilflugtssted mod centralbankernes pengeoprettelse.

Top  Bitcoin: Vil inflationen føre til deflation og sætte gang i kursen gennem pengepressen? En makroanalyse.

Han understregede også betydningen af Bitcoin for transaktionssfrihed, som han sammenlignede med ytringsfrihed. Kennedy sagde:

“Vi skal sikre, at folk, der ønsker at beskytte sig mod inflation, kan gør det, men også at de har transaktionsfrihed, og at regeringen ikke kan digitalisere vores valuta, som de gjorde i Canada.”

Mike Novogratz fra Galaxy Digital mener, at BTC’s potentiale konstant tiltrækker nye købere. Han forklarer, at Bitcoin ETF’er endda kan føre den Babyboomer-generationen til markedet. Denne generation kontrollerer en formue på 85 billioner USD. Novogratz tror, at mere end halvdelen af forvaltere kan hjælpe med dette.

Han tror også, at Bitcoin en dag kan være mere værd end guld. Unge mennesker, især Generation Z og Millennials, foretrækker BTC frem for guld.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button