BitcoinCardanoKrypto News

Institutionelle investorer driver det seneste Bitcoin-prishop

Den seneste stigning i Bitcoin-prisen trækkes ifølge en velrenommeret kryptocurrency-analytiker primært af store institutionelle investorer. Ali Martinez påpeger, at det daglige antal nye BTC-adresser er faldet markant i takt med stigningen i Bitcoin-prisen. Dette tyder ifølge Martinez på, at institutionelle investorer er de primære drivkræfter bag den aktuelle pristrend, mens individuelle detailhandlere forbliver på sidelinjen.

Martinez påpeger desuden, at det åbne engagement af Bitcoin på tværs af alle børser er steget til $13.57 milliarder, det højeste niveau siden april 2022. Dette åbne engagement fungerer som en måleenhed til at overvåge den samlede værdi af åbne langsigtede og shortpositioner i BTC.

Derudover fremhæver Martinez den betydelige akkumulation af Bitcoin-hvaler, der har erhvervet mere end 100.000 BTC til en værdi af omkring $5 milliarder i løbet af de sidste ti dage.

Når det kommer til andre kryptocurrency’er, antyder Martinez, at Cardano (ADA) kunne opleve et tidligere gennembrud end forventet. Han forudsiger også en potentiel prisstigning for ADA og forestiller sig et scenarie, hvor prisen stiger til $0.80, falder til $0.60 og til sidst indleder en opadgående trend mod $8 inden januar 2025.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Top  Stort kryptovirksomhed akkumulerer Ethereum, Wrapped Bitcoin og Chainlink for millioner - hvad planlægger de?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button