DogecoinKrypto News

Internet-hund Kabosu er død: En trist afsked med et ikon og meme-legende

En trist farvel til Kabosu, inspirationen bag det ikoniske Doge-Meme

Den online verden sørger over tabet af en elsket firbenet ven, Kabosu, som er bedst kendt som inspirationen bag det berømte “Doge-Meme”. Hundens ejer, Atsuko Sato, har bekræftet, at Kabosu er gået bort i en alder af 18 år. For to år siden blev leukæmi diagnosticeret hos hunden, som også er ansigtet for kryptovalutaen Dogecoin.

En afsked for Kabosu

På søndag vil der endda blive afholdt en afskedsparty for den populære Shiba-Inu i en bypark i Narita, Japan. Sato annoncerede dette på sin blog.

Så kendt som en farverig hund

Kabosu blev berømt i 2010’erne på online platforme som Tumblr og Reddit gennem et Doge-Meme. Billedet af Kabosu blev ledsaget af farverige beskrivelser på gebrokkent engelsk, hvilket gjorde meme’et verdenskendt. Beskrivelserne bestod ofte af korte sætninger, der begyndte med ordene “such”, “much”, “many” og “very” og skulle skildre hundens tanker, f.eks. “such wow”, “much fun”, “very skilled”, “so amaze”.

Kabosu og Dogecoin

Kabosu blev også ansigtet for kryptovalutaen Dogecoin. Hans virale meme-billede inspirerede oprettelsen af Dogecoin i 2013, der oprindeligt var ment som en joke-valuta. Dog da Tesla-chefen Elon Musk viste interesse og begyndte at tweete om det, fik kryptovalutaen pludselig masser af opmærksomhed og sendte kursen til ukendte højder.

Dogecoin accepteres nu som betalingsmiddel af nogle virksomheder, herunder Tesla, og der er i alt 141,5 billioner Dogecoins tilgængelige.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button