BitcoinKrypto News

Investmentfirmaer VanEck og Bitwise planlægger at øge deres Bitcoin-ETF’er med millioner af dollars – Hvad betyder det for markedet?

Bitwise og VanEck tilføjer millioner til Bitcoin-ETFs

Bitwise og VanEck har begge annonceret, at de vil øge deres Bitcoin-ETF’er ved at tilføje et betydeligt beløb til deres seeding. S-1-dokumenter, der blev indsendt til SEC mandag, afslørede, at Bitwise vil tilføje 500.000 dollars, mens VanEck vil tilføje 72,5 millioner dollars til deres Bitcoin-ETF’er.

Hvad er seeding?

Seeding, også kendt som startkapital, henviser til midler, der anvendes til at oprette en Exchange Traded Fund (ETF). I dette tilfælde vil Bitwise selv tilføje nye midler og eksisterende aktiver.

Bitwise, en stor kryptoindexfondsforvalter i Amerika, tilbyder også en investeringsmulighed på 200 millioner dollars, med Pantera Capital som en potentiel køber.

Om VanEck og Bitwise

VanEck, grundlagt i 1955 og med base i New York, er et globalt investerings- og formueforvaltningsfirma med fokus på ETF’er, investeringsfonde og kontoforvaltning for institutionelle investorer. Selskabet begyndte udviklingen af ETF-produkter i 2006.

Bitwise og VanEck har begge advaret investorer om det potentielle risiko ved at investere i Bitcoin-ETF’er. De påpeger, at værdien af Bitcoin og dermed Trust-aktierne kan falde, muligvis helt til nul, og at investeringen ikke er dækket af nogen offentlig eller privat forsikring.

Advarsel fra SEC

Gary Gensler, formand for SEC, har også advaret om de ekstreme risici ved investering i krypto-aktiver, herunder faren for tab og volatilitet. Han påpegede, at adskillige store platforme og krypto-aktiver er gået konkurs eller er faldet i værdi, hvilket understreger det betydelige risiko ved at investere i krypto-aktiver.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Nayib Bukele: El Salvadors kontroversielle Präsident med skiftende politiske moves

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button