Krypto NewsRegulierung

Investorens beskyttelse og regulatorisk tilsyn: SEC-formand advarer om manglende regulering og kritiserer krypto-børser

Investorenschutz und regulatorische Aufsicht

Gensler betonede, at investorerne skal være opmærksomme på manglen på fuldstændig regulering på kryptomarkedet. Han påpegede, at mens kryptovalutaer er en attraktiv investeringsklasse, bør investorerne ikke forvente at modtage samme beskyttelse som på traditionelle værdipapirmarkeder.

Ifølge Gensler modtager investorer på kryptomarkedet ikke den fulde, retfærdige og sandfærdige oplysning, der kræves i henhold til værdipapirlovgivningen. Derudover kritiserede han kryptoplatforme for at deltage i praksis, der ikke er tilladt på traditionelle værdipapirmarkeder, såsom blanding og handel imod investorer.

Genslers Kritik an Krypto-Börsen

Gensler kritiserede især kryptobørser og nævnte eksempler på tidligere hændelser, herunder FTXs sammenbrud og myndighedsforanstaltninger mod Ripple og Binance. Han påpegede problemet med market makers på disse platforme, der potentielt kan handle imod investorer, en praksis, der er forbudt på traditionelle værdipapirmarkeder.

Den øverste chef for SEC understregede, at værdipapirlovgivningen er til for at beskytte investorer mod svigagtig aktivitet. Kryptomarkedet er plaget af bedrageri og svigagtige praksisser. Selvom der er legitime aktører på dette område, advarede han om, at der er alt for mange dårlige aktører i gang.

Det er værd at bemærke, at Reuters rapporterede, at et kryptoselskab for nylig opnåede en betydelig sejr, da det vandt en retssag mod SEC, hvilket førte til en stigning i værdien af token. Denne sag var en sjælden sejr for et kryptoselskab i en retssag mod reguleringsmyndigheden.

Top  Bitcoin Vinde ind på Ethereum som DeFi-favorit: BitVMX bringer Layer2-Løsning til Bitcoin-netværket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button