BitcoinEthereumKrypto News

Investorer står overfor dilemma: Køb dippen eller spekuler i yderligere kursfald?

Bitcoin står over for heftige udsving på kryptomarkedet

Kryptomarkedet oplever i øjeblikket en kraftig nedgang, da prisen på Bitcoin er faldet tilbage til området omkring 50.000 $. Investorer står over for beslutningen om at købe dykket nu eller spekulere i yderligere prisfald – rent nerver.

Bitcoin ser sig over for heftige salg

Santiment-data viser, at BTC i de sidste to måneder har stået over for mange udfordringer:

“Bitcoin er nu faldet til et 2-måneders lavpunkt, mens de fleste altcoins har det meget værre. Da mange handlende købte prisfaldet, da BTC nærmede sig 60K-mærket, blev long-positioner aggressivt likvideret i de seneste timer. Det gælder også for andre top-caps som Ethereum og Solana.”

I løbet af denne tid oplevede Bitcoin massive likvidationer, hvilket resulterede i prisfald. Altcoins, herunder Ethereum (ETH) og Solana (SOL), oplevede også prisfald. Ethereum faldt til 3.200 $ trods forventningerne om en opadgående tendens efter lanceringen af Spot-ETF’er planlagt til den 15. juli.

Santiment rapporterer dog, at mange ser det nuværende fald som en mulighed for at købe dykket. Virksomheden rådede dog investorerne til at vente på den indledende momentum, før de foretager yderligere køb. Santiment mener, at det bedste tidspunkt at købe kryptokurser er, når handlende bliver utålmodige og skeptiske.

Bitcoin-hval mister 20 millioner dollars

Den seneste volatilitet på Bitcoin-markedet har ført til, at en hval mistede omkring 20 millioner dollars. Ifølge On-Chain-dataudbyderen Lookonchain indbetalte en Bitcoin-hval for nylig 1.800 BTC – cirka 106 millioner dollars på Binance.

Top  Samson Mow: Bitcoin könnte die 1-Millionen-Dollar-Marke früher knacken, als gedacht

Hvalen havde i den forrige uge købt 5.281 BTC til en værdi af 323 millioner dollars på børsen til en gennemsnitspris på 61.196 dollars. På trods af sin store beholdning på 6.068 BTC har investoren sandsynligvis lidt et tab på 20 millioner dollars ved sit seneste handel.

Bitcoin-ETF’er fortsætter med at tabe penge

Bitcoin-ETF’er har fortsat med at miste penge. De daglige nettostrømme den 3. juli nåede 20,5 millioner dollars. GBTC fra Grayscale led de største tab med 27 millioner dollars, mens FBTC fra Fidelity skilte sig ud med indstrømninger på 6,5 millioner dollars. Alle andre ETF’er forblev på sidelinjen med nulstrømme den pågældende dag.

I mellemtiden er prisen på BTC fortsat faldet. På tidspunktet for denne rapport handles BTC til 57.702 $, hvilket svarer til et fald på 5 % inden for 24 timer. Handelsvolumen steg med 58,5 % til 36 mia. $, mens markedskapitaliseringen er på 1 billion $.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button