AltcoinsKrypto News

Israelisk politi afslører stort krypto-snydeprogram – millioner stjålet af hackere

Israel’s Police National Cyber Crime Unit har angiveligt gennemført en omfattende undersøgelse af et lokalt selskab og afsløret en kryptoscam, hvor hackere stjal millioner ved hjælp af skadelig software.

Ifølge lokale medier, Ynet News, der dokumenterede hele operationen, udviklede selskabet en ondsindet “sting software”, der involverede kriminelle grupper både nationalt og internationalt for at plyndre kryptoinvestorer for “syvcifrede beløb”.

Rapporterne hævder, at selskabet mistænkes for at blive drevet af nationens mest magtfulde kriminelle familier. Betjente fra Lahav 433, bedre kendt som “Israels FBI”, ransagede virksomhedens kontorer, hvor den påståede kryptoscam fandt sted, og anholdt seks mistænkte.

‘Fælde’ for investorer

Ifølge israelske myndigheder lokkede svindlernes bagmænd europæiske investorer ved at love falske kryptogevinster. De benyttede sig angiveligt af offentlige telefonbokse over hele landet for at ramme investorerne.

Ofrene for scam’et fik et brugernavn og adgangskode fra hackerne for at få adgang til deres personlige område for at se deres såkaldte investeringsportefølje, uden at vide at profitterne blev kontrolleret af forklædte svindlere.

Endvidere havde kunderne ikke mulighed for at hæve deres indtjening. Størstedelen af ofrene kom fra lande som Serbien, Ukraine, Tyskland, Georgien, Spanien og lokale investorer.

Rapporterne bemærkede, at de forklædte bagmænd, der opererede på stedet, var unge og havde ingen tidligere straffeattester.

Undersøgelsen involverede embedsmænd fra Israel Money Laundering and Terror Financing Prohibition Authority, Israeli Tax Authority og the Bavarian Cyber-Warfare Unit hos det tyske politi. Tyske betjente ankom til Israel for at deltage i efterforskningen sammen med deres israelske kolleger.

Dudi Katz, chef for National Cyber Crime Unit i Lahav 433, sagde, at de anholdte mistænkte blev fremstillet i Rishon Lezion Magistrate Court tirsdag.

“Vi var i stand til at inddæmme denne bølge af kriminalitet og nedlægge hundredvis af callcentre. Denne operation strakte sig internationalt og var unik i omfang med samarbejde med tyske politistyrker.”

Mislykket.

Top  Bitcoin-kursen falder under 62.000 dollars, mens hvalerne holder sig tilbage

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button