AltcoinsKrypto News

Israels regering etablerer specialteam til at regulere DAOs og evaluere brugen af kryptotokens

Israel opretter specialteam til regulering af decentraliserede governance-organisationer (DAOs)

Regeringen i Israel har etableret et specielt undersøgelsesteam, der har til opgave at regulere decentraliserede governance-organisationer (DAOs).

I en officiel meddelelse afslørede landet, at teamet, der ledes af cheføkonomen i Finansministeriet og chefen for selskaber og kapitalmarkedsklubben i Justitsministeriet, vil undersøge brugen og typerne af aktiviteter, der udføres af DAOs.

Teamets primære mål er at vurdere brugen af kryptotokens inden for DAOs og evaluere de tilknyttede risici.

Derved sigter de mod at udvikle et reguleringsrammeværk, der balancerer mellem at fremme innovation og beskytte interessenterne.

“Teamet undersøger den nødvendige regulering, herunder virksomhedsstatus, skattemæssige aspekter og andre aspekter af DAO for at skabe retssikkerhed, reducere risikofaktorerne i aktiviteten gennem DAO og realisere potentialet for den israelske økonomi,” står der i meddelelsen.

Den israelske regering vil også søge offentlige inputs om regulering af DAOs. Høringsperioden fortsætter indtil september.

DAOs er enheder, der anvender blockchain-teknologi og naturlige kryptotokens for at tillade interessenterne at deltage i beslutningsprocesser.

Denne seneste bevægelse fra den israelske regering er en del af en bredere indsats for at etablere robuste reguleringer for kryptoindustrien.

Lovenmakere i landet har for nylig vist støtte til at afskaffe kapitalgevinstskat for udenlandske kryptoinvestorer, en foranstaltning der sigter mod at tiltrække internationale investeringer.

Tidligere på måneden blev et lovforslag, der giver undtagelse fra kapitalgevinstskat ved salg af digitale valutaer til udenlandske beboere i Israel og andre skattefordele, vedtaget ved førstebehandlingen i parlamentet.

“Lignende til Rishi Sunak i Storbritannien og lovgivere over hele Europa har finansminister Bezalel Smotrich givet nyt liv til den lokale sektor og udstedt et klart opfordring til globale investorer og virksomheder – Israel inviterer dig til at gøre forretning på vores kyster,” står der i en forklarende note.

Top  Lovgivning i Storbritannien tillader beslaglæggelse af kryptovalutaer knyttet til kriminel aktivitet

Israel konfiskerer kryptovaluta, der menes at tilhøre militante grupper

Sidste måned meddelte Israel, at de har beslaglagt millioner af dollars i kryptovaluta, der angiveligt blev brugt til at finansiere de iransk-støttede militante grupper.

Tidligere konfiskerede den israelske regering en betydelig mængde kryptovaluta, der var knyttet til Hamas’ paramilitære arm, der regerer Gaza.

I december sidste år udstedte en domstol i Tel Aviv en afgørelse, der tillod Israels regering at beslaglægge al kryptovalutaen i over 150 digitale tegnebøger, der var blevet sortlistet, fordi de angiveligt finansierede terroristgrupper.

På det tidspunkt sagde Israels forsvarsminister Benny Gantz, at myndighederne beslaglagde 33.500 dollars fra digitale tegnebøger, der var knyttet til militante gruppen Hamas.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button