Krypto News

IT-krise: Cybersecurity-firma erkender problemer med eget update og løser fejlen

En cybernedsættelse ramte flere virksomheder globalt, men detaljerne er ikke typiske for en hackerangrebshændelse. Problemet kan spores til cybersecurity-firmaet CrowdStrike med base i Austin, Texas. Virksomheden har bekræftet, at et opdateringsproblem var skyld i IT-nedbruddet. De hævdede at have rettet fejlen og anbefalede kunder at downloade et nyt opdateringsprogram for at løse eventuelle computerfejl.

Hvad specialiserer CrowdStrike sig i?

CrowdStrike spiller en central rolle inden for IT-sikkerhed og beskytter websites mod trusler. Deres produkt Falcon hjælper med at opdage skadelig aktivitet i datatrafikken. Ifølge medierapporter var det muligvis en defekt Falcon-opdatering, der udløste problemerne.

CrowdStrike-Aktie falder, ekspert forudsiger klagebølge

Aktieinvestorer i CrowdStrike oplevede straks konsekvenserne af IT-nedbruddet, da aktien faldt med ca. 15% på Frankfurt-børsen. Eksperten Oliver Roth forudsiger en potentiel klagebølge i USA på grund af de opståede skader. Han råder dog investorer til at forblive rolige, da situationen sandsynligvis vil stabilisere sig hurtigt.

Top  Hacker stjæler over 70 millioner dollars fra Curve-Pools: DeFi-protokol udsætter nu en belønning på ham

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button