BitcoinKrypto News

J.P. Morgan spår faldende Bitcoin-kurser trods afsluttet Halving – Hvad venter for kryptomarkedet?

J.P. Morgan forventer faldende Bitcoin-kurser trods Halving

US-Großbanken J.P. Morgan har udtalt sig negativt om Bitcoin og spår, at den digitale valuta vil opleve faldende kurser trods det nylige Halving. Ifølge bankens analytikere er der flere faktorer, der peger mod en nedadgående tendens for Bitcoin-prisen.

Argumenter for faldende priser

I en ny undersøgelse skrev J.P. Morgans analytikere, at de ikke forventer prisstigninger efter Halving, da dette allerede er indregnet. De påpegede særligt, at Bitcoin er teknisk overkøbt i henhold til diagrammer. Banken ser også renterne som en påvirkende faktor og forventer, at det spekulative aktiv vil forblive under pres, især hvis Federal Reserve ikke nedskærer renten i 2024.

Potentielle korrektioner trods Halving

På trods af J.P. Morgans dystre prognose er der også argumenter imod en korrektion af Bitcoin. Nogle investorer peger på Halvings cyklussen, som historisk set har ført til stigninger i Bitcoin-prisen inden for 12 til 18 måneder. Derudover mener nogle, at ETF’er gradvist udvider Bitcoin-markedet og at potentialet derfor ikke er opbrugt.

Afsluttende bemærkninger

Selvom J.P. Morgan forudsiger et faldende marked for Bitcoin, er der fortsat modstridende synspunkter og mulighed for, at den digitale valuta kan fortsætte sin rally. Det aktuelle markedsscenarie vil afgøre, om J.P. Morgans spådom holder stik, eller om Bitcoin fortsætter med at overraske.

Læs også:

  • Deutsche Telekom, Daimler Truck eller RWE: Potentielle stignende aktier
  • Hvis korrektionen kommer: 3 aktier, der kan være gode købemuligheder

Artiklen indeholder oplysninger om mulige interessekonflikter, som læserne opfordres til at være opmærksomme på.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button