BitcoinKrypto News

Jack Dorsey forudsiger: Bitcoinkurs stiger til mindst en million US-dollar inden for de næste seks år

Jack Dorsey med bullish prognose for Bitcoin

I et interview med Mike Solana for Pirate Wires tidligt i maj gav den tidligere Twitter-CEO Jack Dorsey en dristig prognose for den fremtidige kursudvikling af den stadig største kryptocurrency i verden baseret på markedsværdi. Således tror krypto-fortaleren, at Bitcoinkursen vil stige til “mindst en million dollars” inden 2030. Derefter forventes den at fortsætte klart opad, uddybede Dorsey i interviewet. Bitcoinkursen i sig selv er dog ikke det mest interessante: “Det virkelig fascinerende ved Bitcoin, ud over dens oprindelseshistorie, er, at enhver, der arbejder med det, bliver betalt i det eller bare investerer – enhver, der bestræber sig på at gøre det bedre – gør hele økosystemet bedre, hvilket igen driver prisen op. Det er mere end noget andet et fascinerende økosystem og en fascinerende bevægelse. Det har lært mig meget”, sagde medstifteren af Twitter.

Ausstieg bei BlueSky

Mens Dorsey altså gav meget optimistiske prognoser vedrørende langsigtede kursudvikling af Bitcoin, forklarede han også i interviewet sit farvel til BlueSky, det decentraliserede sociale netværk, som han var med til at grundlægge i 2019. Nyheden vakte opsigt tidligt i maj. Over for Solana forklarede Dorsey, at BlueSky “bogstaveligt talt gentager alle fejl, vi begik dengang på Twitter”. Også hans oprindelige forestilling om et decentraliseret netværk blev ikke til virkelighed, hvorfor han beskrev BlueSky som “en app ligesom alle andre”. “Alt, hvad vi ønskede med hensyn til decentralisering og open-source, blev pludselig ubetydeligt, da virksomheden blev styret af risikovillig kapital og et bestyrelse. Det ønskede jeg ikke, det var aldrig min hensigt.” Som følge af sin exit slettede Dorsey også sin konto hos BlueSky.

Top  Cathie Wood udtrykker optimisme omkring godkendelsen af en spot Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF) af SEC

Auch Cathie Wood sieht Bitcoin in neuen Höhen

ARK Invest-grundlægger og -direktør Cathie Wood ser også Bitcoin på et lignende niveau som Dorsey i fremtiden, som hun forklarede på Bitcoin Investor Day-konferencen i marts i New York City. På grund af godkendelsen af Bitcoin-spot-ETF’er kan Bitcoinkursen meget vel stige. “Vores positive udsigt fastsætter Bitcoin-prisen til 1,5 millioner dollars. Alene en investering på lidt over fem procent af deres porteføljer i Bitcoin af institutionelle investorer kunne tilføje yderligere 2,3 millioner dollars til vores prognose”, forklarede eksperten. Wood nævnte dog ikke en konkret tidsramme for dette.

Über 1.000 Prozent Aufwärtspotenzial

I øjeblikket ligger Bitcoin på omkring 66.875 dollars, i april steg den populære kryptocurrency endda til ca. 72.695 dollars. Indtil videre i år er den steget med næsten 59 procent. Men Bitcoin er stadig langt væk fra Dorseys prognose på en million dollars – i forhold til det nuværende niveau ville dette indebære et opadgående potentiale på cirka 1.395 procent. Som investorer har lært i fortiden, opfører digitale valutaer sig generelt ret volatilt og overrasker gang på gang. Det bliver altså spændende at se, hvordan Bitcoin vil udvikle sig i fremtiden, og om den virkelig kan bryde million-dollargrænsen inden 2030.

Redaktion finanzen.net

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button