Krypto NewsRipple

Japan og BRICS-staterne driver frem XRP som global betalingsalternativ: Kan det konkurrere med SWIFT?

XRP positioneres som global betalingsalternativ

Da Japan og BRICS-landene har presset på for lanceringen af XRP, fortsætter de med at fremme Ripple som en global betalingsløsning, på trods af udfordringer med regulering i USA.

Japan og BRICS-landene har taget skridt i retning af at integrere XRP i deres finansielle systemer, med hele 80 % af de japanske banker, der samarbejder med Ripple for at forbedre internationale betalinger. På trods af SEC’s retssag mod Ripple har Japan og BRICS-landene valgt at adoptere XRP og understreger dets betydning i det globale finanssystem.

Vladimir Putin har annonceret et blockchain-baseret betalingssystem for BRICS-landene, der sigter mod at omgå vestlige finansinstitutter. XRP’s anvendelsesmuligheder gennem XRP Ledger (XRPL) giver hurtigere og billigere transaktioner end eksisterende systemer som SWIFT.

Med etableringen af XRPL Japan and Korea Fund har Ripple åbnet op for ansøgninger for at støtte blockchain-innovation og vækst i fællesskabet. Ripple har allerede håndteret mere end 20 millioner transaktioner til en værdi af 30 milliarder dollars, hvilket styrker investorernes tillid.

Selvom Ripple stadig har en lang vej at gå for at konkurrere med det etablerede globale netværk af SWIFT, mener analytikere, at XRP på sigt kan blive en konkurrent, især med sit høje transaktionstempo og lave omkostninger.

Forventet kursudvikling for XRP

Med den stigende globale accept af Ripple, især blandt institutionelle investorer og store finansielle institutioner, forventes det, at prisen på XRP vil stige. Mange eksperter mener, at SEC-søgsmålet mod Ripple er “irrelevant” for den globale accept af XRP, som støttes af Japan og BRICS-landene.

På baggrund af XRP’s dokumenterede fordele inden for grænseoverskridende betalinger ser analytikere et betydeligt vækstpotentiale og vurderer, at token er undervurderet i forhold til dets nuværende markedspris.

Top  Ethereum-Kursen når 15-måneders lavpunkt i forhold til Bitcoin, mens institutionel efterspørgsel forsætter med at favorisere Bitcoin

Med XRP’s potentielle erobring af en større del af betalingsmarkedet kan det blive en levedygtig alternativ til SWIFT, især med fordelene ved høj transaktionshastighed og lave omkostninger. Dog vil det for Ripple være en langsigtet udfordring at overvinde den etablerede tillid og det store netværk af SWIFT.

I dag handles Ripple (XRP) til $0,5404, hvilket repræsenterer en stigning på 0,35 % i de seneste dage og 2,15 % i den seneste uge.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button