BitcoinKrypto News

Joe Biden überrascht mit Meme nach Super Bowl: Ist er doch ein Krypto-Unterstützer?

Joe Biden og Taylor Swifts besynderlige forbindelse til Kryptovalutaer

Der amerikanske præsident Joe Biden har ikke ligefrem været kendt som en stærk støtte af kryptovalutaer. Derfor kom det som en overraskelse, da han efter Super Bowl postede et meme, der først og fremmest er forbundet med Bitcoin.

Ved starten af ugen var alle øjne rettet mod Super Bowl. Men da Kansas City Chiefs knap besejrede San Francisco 49ers, blev opmærksomheden også rettet mod tribunerne. Her heppede pop-superstjernen Taylor Swift på sin kæreste, som til sidst hjalp med at gøre eventyret til virkelighed.

Taylor Swift som valgkampshjælper?

Swift er kendt som en støtte for USA’s præsident Joe Biden. Ikke overraskende var republikanerne bekymrede under den kommende valgkamp over, at sangeren måske ville udtale sig offentligt om valget.

Allerede før kampen florerede der konspirationsteorier om, at Super Bowl var manipuleret, og at sejren til Kansas City Chiefs med Swifts kæreste på holdet var afgjort. Da holdet faktisk vandt, henviste Joe Biden på både sin X- (tidligere Twitter) og Instagram-konto til konspirationsteorierne og postede følgende billede:

“Just like we drew it up. pic.twitter.com/9NBvc5nVZE”
— Joe Biden (@JoeBiden) February 12, 2024

Dette blev fortolket af Bitcoin-tilhængere som støtte til kryptovalutaen, da laserøjnene betragtes som et kendetegn for disse entusiaster. Men teksten afslørede misforståelsen, da USA’s præsident skrev:

“Genau so, wie wir es uns ausgedacht haben.”

Han hentydede dermed til det påståede planlagte og gennemførte spilfusk.

Jack Dorsey står ved Satoshi Nakamoto

Derimod viste X’s grundlægger og tidligere chef, Jack Dorsey, åbenlyst sin støtte til krypto ved at hylde grundlæggeren Satoshi Nakamoto.

Top  Ethereum Classic Kurs befindet sich in einem bärischen absteigenden Dreiecksmuster - Bricht ETC bärisch aus?

“jack dorsey is wearing a fucking satoshi tshirt with jay-z at the superbowl and it actually kinda goes hard ngl pic.twitter.com/ChFdMz7OKa”
— loldefi* (@loldefi) February 12, 2024

Bitcoin har i mellemtiden sat nye årsrekorder og nærmer sig igen 50.000-dollar-mærket. Denne opstigning kan også ses hos andre værdier, hvilket bør hjælpe nye mønter som Smog i deres streben efter succes.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button