Krypto News

Joe Bidens Social Media-team parodierer højreorienteret konspirationsteori efter Kansas City Chiefs sejr ved Super Bowl

Den Sieg der Kansas City Chiefs beim Super Bowl er blevet brugt af det sociale medie-team til US-præsident Joe Biden til at parodiere en højreorienteret konspirationsteori. Efter det vigtigste fodboldspil af året blev afgjort, dukkede der en fotomontage op på demokraternes personlige X-konto (tidligere Twitter), der viser Biden smilende foran en sort baggrund – med øjne, hvor røde laserstråler skyder ud.

Montagen, der er kendt som “Dark Brandon”, har cirkuleret på internettet i et stykke tid. I opslaget blev det spottende sagt: “Lige som vi har planlagt det.” Dermed henviste Bidens team til en konspirationsteori, der cirkulerer i højreorienterede kredse, og som har noget at gøre med superstjernen Taylor Swift, hendes kæreste Travis Kelce fra Kansas City Chiefs, og påstanden om, at sejren for hans hold var en arrangeret sag.

Deres forhold havde for nylig fået meget opmærksomhed, også fordi den 34-årige var til stede ved Kelces holds kampe, og så var alle øjne rettet mod parret. Republikanerne havde frygtet, at Swift ville kunne bruge sin tilstedeværelse ved Super Bowl til at føre valgkamp for Biden og hans demokrater.

Swift var dog blevet vist flere gange, mens hun hoppede glad rundt på tilskuerpladserne, jublede over sin vens sejr og senere gav Kelce et kys på plænen. Hun kom dog ikke med en politisk erklæring.

Biden, der vil forsvare sit embede ved det kommende præsidentvalg i USA, har for nylig mistet noget opbakning blandt de yngre på grund af sin holdning i Mellemøsten. “New York Times” rapporterede for nylig, at hans hold havde begyndt at tale med kendisser og influencere om mulig støtte i sociale medier. Desuden udgav Bidens valgkampagne for første gang en video på Tiktok. Kontoens profilbillede: “Dark Brandon”.

Top  Bitcoin-Angebot: 57 Prozent aller BTC seit mindestens zwei Jahren nicht mehr bewegt!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button