AltcoinsKrypto News

Judge Torres giver SEC en redning i retssag mod Ripple

XRP’s daglige prisudsving og aktuelle situation

XRP, en af verdens fem største kryptovalutaer, har oplevet store prisudsving i de seneste dage. På trods af en stigning på over 16% fra torsdagens lavpunkt og tilbagevenden over det vigtige psykologiske niveau på $0,50, er XRP stadig ca. 20% lavere i løbet af ugen.

XRP’s fald skyldes en bred nedgang i kryptovalutamarkedet, hvor også andre store valutaer som Bitcoin (BTC) og Ether (ETH) har oplevet markante fald.

Faktorer, der påvirker kryptomarkedet

Flere faktorer påvirker den generelle stemning på kryptomarkedet. For det første har den økonomiske situation i USA påvirket markedet. Stigende obligationsrenter og tilbageslag på aktiemarkedet har skabt usikkerhed om, hvorvidt den stærke amerikanske økonomi vil føre til længerevarende høje renter. Disse faktorer har også påvirket ripplekursen.

Derudover er august generelt en periode med lav likviditet, hvilket betyder volatilitet og en negativ tendens på aktiemarkedet. Denne faktor kan muligvis også påvirke kryptomarkedet.

Nedgangen i Bitcoin og Ether har også bidraget til stemningen omkring XRP. Både Bitcoin og Ether brød gennem vigtige støtteniveauer, hvilket har rejst spørgsmål om deres fremtidige udviklingstendenser. Dette har også haft en negativ indvirkning på XRP.

Løsning på SEC-sagen

En anden faktor, der sandsynligvis påvirker XRP’s kurs, er en aktuel retssag mellem rippleudstederen Ripple Labs og SEC (US Securities and Exchange Commission). En amerikansk dommer har netop givet SEC mulighed for at appellere en afgørelse, der blev truffet tidligere og gik i Ripples favør.

I juli afgjorde dommeren, at Ripples salg af XRP til detailkunder ikke udgjorde et værdipapirstilbud, men at salget til institutionelle kunder krænkede amerikansk værdipapirlovgivning. SEC anlagde sagen mod Ripple i december 2020, hvor de hævdede, at Ripple havde solgt uregistrerede værdipapirer til en værdi af 1,3 milliarder dollars i form af XRP-token.

Top  Render Network skifter til Solana blockchain for at øge gennemstrømning og sænke transaktionsomkostninger.

Godt nyt til Ripple i retssagen kan midlertidigt forlænge sagen med yderligere 3-6 måneder ifølge advokat John Deaton.

Prisprognoser for XRP

XRP’s betydelige prisdyk siden sidste måneds højdepunkt har ført til brud på den opadgående trend, der startede i 2023. Hvis XRP også mister grebet om sin 200-dages bevægende gennemsnit, kan det resultere i yderligere prisfald og ramme støtteniveauer på $0,45, $0,41, $0,35 og $0,30.

Spekulationer om, at XRP kan falde helt ned til 1 cent fra det nuværende niveau, vurderes generelt som usandsynlige. Retssagen mellem Ripple og SEC påvirker utvivlsomt prisen, men Ripple forventes stadig at have en stærk position og indflydelse på udfaldet.

Alternativer til XRP

For kryptoinvestorer, der søger diversificering, kan det være værd at overveje alternative investeringsstrategier med høj risiko og høj belønning. Et sådant alternativ er at deltage i presales af kryptovalutaer. Dette indebærer at investere i tokens fra nye kryptoprojekter for at støtte deres udvikling. Disse tokens sælges normalt til meget lave priser, og der er en historie om betydelige gevinster for tidlige investorer i presales.

Det er vigtigt at bemærke, at krypto er en højrisiko-aktivklasse, og denne artikel giver kun information og udgør ikke investeringsrådgivning. Det er muligt at tabe hele sin investering.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button