BitcoinKrypto News

Julian Assange er fri: Bitcoin-Wales finansierede privatjet til Australien

Whistleblower Julian Assange er fri

Efter fem års fangenskab fik den australske whistleblower Julian Assange lov til at forlade det højsikkerhedsfængsel Belmarsh i London. En aftale med den amerikanske justitsministerium spillede journalisten en yderligere fængselsstraf i USA, hvor han risikerede op til 175 års fængsel. Assange er nu sikkert ankommet til sit hjemland Australien takket være hjælp fra en Bitcoin-velgørende person. Den ukendte Bitcoin-bruger donerede otte BTC til en værdi af cirka en halv million dollars, hvilket dækkede omkostningerne til Assanges privatflyrejse.

Bundeskriminalamt flytter tusindvis af Bitcoin til kryptobørser

I januar beslaglagde LKA Sachsen omkring 50.000 Bitcoin til en værdi af cirka tre milliarder dollars. Disse stammer fra efterforskningen af to mænd, der angiveligt drev det ulovlige streamingportal “movie2k.to” indtil slutningen af maj 2013. For nylig har det tyske Bundeskriminalamt forårsaget usikkerhed ved at overføre de første portioner af over 2.000 Bitcoin til Coinbase, Kraken og andre. Vil dette udløse store salg?

Den “usynlige skat”: Hvordan MEV-metoder formindsker din kryptoafkast

“Maximal Extractable Value” (MEV) refererer til forskellige metoder, der maksimerer indtjeningen for minearbejdere eller validatorer. Kun få krypto-investorer er klar over denne “usynlige skat”, selvom de er dem, der lider under den. Transaktioner pakkes sammen i blokke på en sådan måde, at de genererer det største overskud for minearbejdere eller validatorer. Dog sker disse gevinster på bekostning af brugerne og opnås med tvivlsomme metoder.

Top  Den stigende kryptobranche har fremtrædende repræsentanter på listen over verdens vigtigste fintech-virksomheder

Hvorfor Bitcoin og krypto fortsætter sidelæns uden ny likviditet

Efter Bitcoin Halving forventede mange krypto-entusiaster en ny bull-marked. Indtil videre er de blevet skuffede, da kryptokurserne har ligget vandret i uger. I BTC-ECHO Podcast forklarer økonomen og finansanalytikeren Dr. André Dragosch sammenhængen med de vedvarende recessionsskræk i USA og de stadig høje rentesatser. På kort sigt forventes tendensen at fortsætte, men de langsigtede virkninger af halving samt en renteændring i USA kunne initiere en vending.

Trump vs. Biden i TV-duel: Hvordan kryptomarkedet vurderer debatten

Hvis man kigger på kursen for visse memecoins på kryptomarkedet, blev en af de to amerikanske præsidentkandidater klart taberen i den første tv-duel. Mens MAGA-token som den største Trump-memecoin faldt seks procent efter debatten, mistede Biden-memecoin Joe Boden på et tidspunkt hele 40 procent. Selvom debatten ikke handlede et minut om krypto, er det blevet et mere og mere fremtrædende emne i valgkampen de seneste uger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button