EthereumEthereum ClassicKrypto News

Justin Sun erhverver Ethereum til en værdi af $405 millioner: Hvad betyder det for ETH-prisen?

Justin Sun køber store mængder Ethereum: Hvad betyder det for ETH-prisen?

En betydelig akquisition af Ethereum

Det er blevet rapporteret, at den kendte personlighed inden for kryptocurrency-verdenen, Justin Sun, har foretaget en markant akquisition af Ethereum (ETH), hvilket rejser spørgsmål om de potentielle virkninger på ETH-prisen, der potentielt kunne drive den op på $3,500 eller højere.

Transaktioner i Wale-Wallets

Ifølge dataudbyderen Lookonchain er der blevet observeret interessante aktiviteter i Whale-Wallets, der angiveligt har forbindelse til Sun. Fra og med den 8. april har en Wallet, der menes at tilhøre Sun, angiveligt erhvervet 127,388 ETH til en samlet værdi af $405.19 millioner.

Det er bemærkelsesværdigt, at denne Wallet siden den 31. marts har indsat en betydelig sum på 787 millioner USDT på Binance på Tron-netværket. Derudover opstod der samme dag en mystisk Wallet på Ethereum-blockchainen, der hævede $96.8 millioner i Stablecoins fra Binance.

Køb af store mængder ETH

På bemærkelsesværdig vis begyndte denne Wallet at købe ETH både fra Binance og fra decentraliserede børser og samlede i alt 127,388 ETH til en værdi af $405.19 millioner, med en gennemsnitspris på $3,172.

Disse handlinger ligner aktiviteterne i en Wallet, der tidligere blev forbundet med Sun og erhvervede 168,369 ETH til en værdi af $487 millioner mellem den 12. og 24. februar.

En stærk position i ETH

Hvis disse Wallets faktisk tilhører Sun, ville hans ETH-beholdning beløbe sig til imponerende 295,757 ETH til en værdi af $891 millioner, som han har erhvervet siden den 12. februar til en gennemsnitspris på $3,014 fra Binance og decentraliserede børser.

Top  Nvidia-Aktie eksploderer: KI-Hype sender markedsværdien i vejret

Denne seneste akquisition har bestemt skabt spænding i kryptocurrency-verdenen og sat fokus på, hvordan Justins Suns handlinger kan påvirke ETH-prisen i den nærmeste fremtid.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button