DogecoinKrypto News

Kabosu, det legendariske Shiba Inu hundememe, der blev ansigtet på Dogecoin, er død – En legende er gået bort

Kabosu, hunden bag Dogecoin, er død

Kabosu, den Shiba Inu-hund, der blev et meme-ikon, er afgået ved døden i en alder af 18 år. Hundens ikoniske udtryk gik viralt i 2010 og blev senere brugt som maskot for kryptocurrency. Selv Elon Musk var en af de største fans af Dogecoin. I 2023 blev Kabosu endda kortvarigt omdannet til X-logoet.

Den lille japanske hund, kendt som Kabosu, der blev ansigtet for Dogecoin, er nu gået bort. Kabosu inspirerede det virale Doge-meme og blev senere ansigtet for den satiriske kryptocurrency, som Elon Musk støttede.

Hunden gik bort den 24. maj i en alder af 18 år, ifølge ejeren’s sociale mediepost. Ejeren, Atsuko Sato, delte på Instagram: “Til alle jer, der elskede Kabosu – om morgenen den 24. maj gik han over regnbuebroen.”

Hundens sygdom og død

Det siges, at Shiba Inu’en har lidt af leversygdom og leukæmi siden 2022. “Han gik bort helt fredeligt og uden smerte, som om han bare faldt i søvn, mens jeg kunne mærke varmen fra mine hænder, der aede ham.”

Atsuko Sato tilføjede: “Jeg er så taknemmelig, for at Kabosu blev elsket så meget i alle de år, han levede. Jeg er sikker på, at Kabosu var den lykkeligste hund i verden.”

Kabosu blev adopteret af Sato i 2008, der arbejder som lærer i Japan, efter at han var blevet svigtet af et internat.

Kabosu, internetberømthed og valuta

Lilleen, der har navn efter en japansk citrusfrugt, blev et populært meme på internettet i 2010. Mange af disse memer illustrerede Kabosu på forskellige måder.

Top  Coinbase støtter Grayscales Ether-ETF-Ansøgning: Hvad betyder det for markedet?

I sidste ende besluttede softwareudviklerne Billy Markus og Jackson Palmer den 6. december 2023 at bruge hundens ikoniske udtryk til deres satiriske kryptocurrency, Dogecoin.

Selvom det hele startede som en spøg, oplevede valutaen en betydelig værdistigning under kryptoboom’en i starten af 2020’erne og blev i 2021 en af de ti vigtigste digitale valutaer efter markedsværdi.

Elon Musks tiltrækning til Dogecoin

Den digitale valuta med Shiba Inu-mottoet tiltrak også berømte fans, herunder iværksætteren og milliardæren Elon Musk. Selvom han først lavede sjov med Dogecoin i maj 2021 under en episode af “Saturday Night Live”, ændrede han senere endda midlertidigt Twitter-hjemknappen til et billede af Kabosu.

Doge og dens betydning

Ordet “Doge” er et bevidst forkert stavet ord for “dog” på engelsk og blev populært gennem Doge-memet, der viser et billede af en Shiba Inu-hund (Kabosu) ledsaget af farverige tekster i Comic Sans, der bruger enkle udtryk som “such wow”, “much amaze”, “very cute”. Denne humoristiske og ofte grammatisk forkerte sprog er karakteristisk for memet og har gjort det verdenskendt.

Konklusion

Kabosu, hunden bag Dogecoin, havde en unik indflydelse på internettet og kryptoverdenen. Hans død markerer enden på en æra, men hans arv vil leve videre gennem de memer og valuta, han inspirerede. Rest in peace, Kabosu.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button