BitcoinKrypto News

Kan Bitcoin Kursen nå et nyt All Time High denne uge?

Bitcoin Kurs stiger over 69.000 Dollar

Hvordan har Bitcoin Kurs udviklet sig?

Bitcoin Kursen har oplevet en periode med sideværts bevægelse med nogle små op- og nedture. Tidligere på ugen steg kursen kortvarigt til over 70.000 Dollar, men de seneste dage er den faldet til under 68.000 Dollar.

I løbet af de seneste 24 timer har Bitcoin Kursen dog oplevet en markant stigning og er igen steget over 69.000 Dollar, hvilket signalerer en tydelig vending i trenden.

Kan Bitcoin Kursen nå et nyt højdepunkt denne uge?

Der er tegn på, at Bitcoin Kursen kan stå over for en stærkere opadgående bevægelse denne uge. En længere periode med sideværts bevægelse kan ofte være stilhed før stormen, og en tilsyneladende “kedelig” periode på markedet kan følges af en overraskende stigning.

Efter Bitcoin Halving har vi ikke set en markant stigning i Bitcoin Kursen. Den typiske nedtur efter Halving ser ud til at være ovre, og i april faldt BTC Kursen kortvarigt under 60.000 Dollar.

Ser vi en stigning til 75.000 Dollar?

Det er muligt, at Bitcoin Kursen i de kommende dage vil fortsætte den positive tendens og stige over 70.000 Dollar. Hvis kursen bryder modstanden ved 71.000 Dollar, kan Bitcoin igen bevæge sig mod sit tidligere højdepunkt.

Det nuværende all-time high udgør den sidste store modstand. Hvis dette niveau brydes i de kommende dage, kan Bitcoin Kursen potentielt stige mod 75.000 Dollar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin falder kraftigt: Markedet for kryptokurrency presset af nervøsitet før vigtig prisdata i USA

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button