BitcoinKrypto News

Kan Bitcoin og Kunstig Intelligens Gøre El Salvadors BIP 10-gange Større inden for 5 År?

Ark Invests CEO roser El Salvadors præsident for Bitcoin-venlig politik

Cathie Wood, administrerende direktør for investeringsvirksomheden Ark Invest, har rost El Salvadors præsident Nayib Bukele for hans progressive tilgang til politiske reformer ved at bruge Bitcoin og kunstig intelligens. Wood mener, at hvis Bukele fortsætter med at implementere sine planer, kunne El Salvadors bruttonationalprodukt (BNP) potentielt vokse ti gange inden for de næste fem år.

El Salvadors præsident blev genindsat for en anden embedsperiode og mødtes blandt andet med Cathie Wood, hvor de diskuterede Bukeles fremtidsplaner om Bitcoin og kunstig intelligens. Wood udtrykte begejstring over præsidentens ambitioner om at gøre El Salvador til en “oase for Bitcoin- og AI-fællesskaberne” og støttede idéen om at implementere ARK Educates læseplan om teknologi-innovationer i landets skoler.

Wood skriver på Twitter, “Præsident Bukeles beslutsomhed for at gøre El Salvador til en oase for Bitcoin- og AI-fællesskaberne er grunden til, at jeg tror, at landets reelle BNP kan vokse ti gange inden for de næste fem år.”

El Salvador gjorde overskrifter i 2021 ved at blive det første land i verden til at erklære Bitcoin som lovligt betalingsmiddel. Denne beslutning blev truffet for at mindske landets afhængighed af den amerikanske centralbank og give adgang til finansielle tjenester for en bredere del af befolkningen.

El Salvadors befolkning har reageret positivt på præsident Bukeles Bitcoin-venlige politik og genvalgte ham i februar til en anden embedsperiode. Præsidenten blev indsæt i sit nye embede den 1. juni i håb om at fortsætte med at accelerere landets økonomiske vækst gennem innovative reformer.

Alt i alt viser mødet mellem Cathie Wood og præsident Bukele, at El Salvadors ambitiøse politiske kurs mod Bitcoin og kunstig intelligens har potentiale til at transformere landets økonomi og uddannelsessystem i de kommende år.

Top  IOTA 2.0: Das realitätsbasierte Ledger-Papier und der Fokus auf Benutzerfreundlichkeit

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button