AltcoinsKrypto News

Kan XRP-prisen fastsættes? Diskussionen om prisen på XRP udløser intense debatter og forskellige synspunkter i Ripple-fællesskabet.

Debat om Fastlæggelse af XRP-pris rejser diskussion i XRP-fællesskabet

En diskussion om fastlæggelsen af XRP-prisen har fået diskussioner i gang blandt medlemmer af XRP-fællesskabet, eksperter og interne Ripple-insidere. En fremtrædende XRP-fællesskabs-influencer, Crypto Eri, har udtalt sig om emnet og fremhæver, at decentraliserede kryptoaktiver som XRP ikke kan fastsættes i pris. Hun forklarer, at prisen bestemmes af udbud og efterspørgsel på den globale åbne marked.

I et hypotetisk scenarie blev ideen om prisfastsættelse undersøgt. En bruger foreslog, at en magtfuld virksomhed som OPEC kunne fastsætte prisen på XRP ved at beslutte at ombytte et tønde olie til 1 XRP. Eri forklarede, at der har været forsøg på at fastsætte kunstige priser, men hvis prisen er højere end ligevægtsniveauet, vil udbuddet altid overstige efterspørgslen. Hun understreger vigtigheden af arbitrage på kryptomarkedet.

Et andet medlem af fællesskabet, Khaled Elawadi.XRP, argumenterer for, at token-prisen enten kan fastsættes direkte af Ripple eller af forskellige parter. Eri præciserer, at XRP, XRP Ledger og RippleNet, en softwareløsning udviklet af Ripple, er forskellige ting. Ripple kontrollerer hverken XRP eller Ledger, men RippleNet er en software, der kan bruge XRP eller en anden aktiv i en løsning.

Jesse Hynes, en anerkendt fællesskabsadvokat, spørger spøgefuldt, om folk stadig tror, at der vil blive fastsat en pris, hvortil Eri svarer bekræftende. Neil Hartner, ledende softwareudvikler hos Ripple, sætter spørgsmålstegn ved logikken bag kunstig fastsættelse af en pris af to parter og forklarer, at det ikke vil vare, medmindre parterne er villige til at forsvare prisen og tabe penge.

Vandell Aljarrah, stifter af Black Swan Capitalist, drager paralleller mellem XRP og guld og antyder, at token i fremtiden kunne opnå en lignende stabil værdi som guld. Han nævner det begrænsede udbud på 100 milliarder tokens som en potentiel faktor for øget efterspørgsel.

Top  Bitcoin stormer forbi $62,000 drevet af pro-krypto sentiment og markedsoptimisme - Tegn på en ny opadgående trend?

Et andet medlem af fællesskabet mener, at prisen på en decentraliseret aktiv kan fastsættes eller fastsættes og sammenligner det med Federal Reserves tidligere “guldvindue”. De postulerer, at organisationer som IMF eller Ripple i en sådan situation kunne fungere som centrale myndigheder.

Fællesskabet er delt i denne sag. Mens nogle tror på potentialet for centraliseret prisfastsættelse, står andre, som Eri, fast ved principperne om udbud, efterspørgsel og markedsdynamik.

Ved trykningstidspunktet blev XRP handlet til $0,4806. Diskussionen om fastlæggelse af XRP-prisen forventes at fortsætte, da holdningerne i fællesskabet fortsat varierer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button