BitcoinKrypto News

Kann Bitcoin Kursen bullishly bryde ud fra fibonacci-motstanden?

Bitcoin Kursen står over for modstandsniveauer, men kan den bryde ud af sin korrektion og nå nye højder?

Bitcoin Kursens udfordringer med modstand

Efter at have rebounded fra den gyldne ratio support ved ca. 52.000 USD, steg BTC kursen med ca. 26,5%. Men den blev senere afvist ved den gyldne ratio modstand ved ca. 62.200 USD. Nu står Bitcoin over for signifikant modstand ved 50-dages EMA på ca. 61.540 USD. Yderligere modstandsniveauer findes ved ca. 62.200 USD og 65.000 USD, hvor en brydning over 65.000 USD ville signalere afslutningen af korrekturbevægelsen. Indikatorer som RSI og MACD bekræfter en kort- til mellemfristig bullish trend.

Udsigterne ifølge 4H-chartet

I 4-timers diagrammet har Bitcoin dannet et Death Cross, hvilket bekræfter en kortfristig bearish trend. Dog er der stadig potentiale for en kortfristig opadgående bevægelse, da MACD og RSI viser tegn på bullish momentum.

Potentielle prisvej for Bitcoin

Bitcoin har oplevet en opadgående bevægelse siden forrige uge, men det er afgørende for kursen at bryde over den gyldne ratio modstand ved ca. 65.000 USD for at nå ATH ved ca. 73.800 USD. En serie af lavere højdepunkter antyder en mulig bearish trendændring i Bitcoin. Ved en yderligere dannelse af et lavere højdepunkt kan det føre til en korrektion ned mod den gyldne ratio support ved ca. 37.000 USD.

Langsigtet bullish trend for Bitcoin Kursen

På lang sigt forbliver den bullish trend intakt, så længe kursen holder sig over den gyldne ratio support ved 37.000 USD. Selvom Bitcoin har været i en nedadgående trend de sidste seks måneder, indikerer EMAs et positivt langsigtede bullish trend.

Top  Berufungsgericht entscheidet gegen YouTube im Betrugsfall des Apple-Mitbegründers Steve Wozniak

BTC Dominansen fortsætter sin opadgående trend

Bitcoin Dominansen fortsætter med at stige i en parallel opadgående kanal med støtte fra Fibonacci niveauer. Selvom MACD-histogrammet har været i en nedadgående trend, er der tegn på bullish momentum i denne måned.

Bitcoin Kursen står over for udfordringer, men der er stadig potentiale for opadgående bevægelser på kort sigt. Langsigtede tendenser viser en overvejende bullish udvikling, men det er vigtigt at være opmærksom på de tekniske niveauer for at vurdere kursens fremtidige retning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button