Krypto News

Kann der BlackRock-Spot Bitcoin ETF genehmigt werden? Analysten sind optimistisch

Bitcoin ETF fra BlackRock kan være en game changer for kryptomarkedet

I den seneste måned har der været en stærk prisopsving for Bitcoin (BTC), verdens største kryptocurrency, op til $31.000, efter at BlackRock har ansøgt om en Spot Bitcoin ETF. Markedsanalytikere er meget optimistiske omkring BlackRocks indtræden i kryptorummets og ser et potentiale for billioner af dollars i investeringer i Bitcoin og den bredere kryptomarked.

SEC har modtaget BlackRocks ansøgning om en Spot Bitcoin ETF, og kryptospace venter nu på yderligere resultater af undersøgelsen. James Seyffart, analyst hos Bloomberg Intelligence, undersøger sandsynligheden for godkendelse af en Spot Bitcoin ETF og ser også på, hvordan resultatet af sag US SEC mod Ripple Labs kan påvirke situationen.

Hvis BlackRocks ETF godkendes, ser mange analytikere en høj sandsynlighed for, at Bitcoin kan nå $100.000 inden udgangen af året og endda gå langt ud over det. Spørgsmålet er blot, om SEC rent faktisk vil tillade ETF’en.

Ræset om godkendelse af Spot Bitcoin ETF
Seyffart mener, at chancerne for godkendelse af Spot Bitcoin ETF’er nu står på 50-50. SEC havde en liste over ting, de ønskede opfyldt, før de ville godkende en Bitcoin ETF, og udstederne har streget disse ting af listen. Derudover ønskede SEC også en overvågningsaftale med en reguleret marked af betydelig størrelse, som tidligere afviste ansøgninger har manglet, tilføjede Seyffart.

Derudover var Seyffart enig med CEO hos Galaxy Digital, Mike Novogratz, om, at dommer Torres’ beslutning var en stor sejr for Ripple og hele kryptospace. Men på trods af de seneste udviklinger kan Ripple stadig støde på forhindringer i forskellige områder, og formand for SEC, Gary Gensler, overvejer at appellere dommen. Det er afgørende, at den amerikanske kongres fastsætter klare regler og retningslinjer for cryptocurrencies i landet.

Top  Metis (METIS) Kurs steigt um 117 % seit letztem Samstag - Marktkapitalisierung von 380 Millionen USD und weiteres Wachstum am Horizont

Under de nuværende omstændigheder ser godkendelsen af ​​en Bitcoin ETF ikke ud til at være definitiv, men alligevel meget sandsynlig.

Bitcoin foran potentielt rally: Tekniske og fundamentale faktorer peger på positiv kursudvikling
Bitcoin (BTC) kan også være på randen af et betydeligt kursopsving på kort sigt. Kryptocurrencyen nærmer sig sin afgørende supportzone, som kan danne grundlag for en solid rallye. Efter en usædvanligt rolig juli ligger prisen nu omkring $29.300, næsten 8% under årets højdepunkt på $31.800, der blev nået tidligere på måneden. Prisen er faldet med næsten 4% denne måned, men holder sig over sit 50-dages glidende gennemsnit (DMA) på $29.300.

Kortvarige tekniske indikatorer peger på en mulig mindre nedadgående bevægelse, efter at Bitcoin brød ud af sit flere ugers interval i begyndelsen af ​​ugen. Hvis Bitcoin falder under $29.000, støder det på en afgørende langsigtet supportzone omkring $28.500. Her spiller slutningen af ​​maj, 100DMA og især opadgående trend for 2023 en rolle.

Udsigterne for en Bitcoin Spot ETF kan også ses som et positivt tegn. Der vil gå noget tid, før US Securities and Exchange Commission (SEC) træffer beslutninger om ansøgningerne om en Spot Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF), der blev indsendt af Wall Street-giganter sidste måned. Disse ansøgninger hjalp Bitcoin med at stige fra midten af ​​$20.000 til over $30.000. Hvis positive nyheder udebliver, kan det dæmpe den initiale entusiasme. Men deltagelsen af ​​BlackRock, verdens største formueforvalter, og andre store navne som Fidelity er en game changer med hensyn til institutionel vedtagelse af Bitcoin. SEC har hidtil afvist alle ansøgninger om Spot Bitcoin ETF, men analytikere er optimistiske med hensyn til denne gang, takket være BlackRocks indflydelse samt de foreslåede overvågnings- og informationsudvekslingsaftaler.

Top  Bitwise-Chef annoncerer at virksomhedens BITB har indsamlet yderligere 68 mio. dollars til køb af nye Bitcoin

En anden positiv faktor kan være den nært forestående afslutning af US Federal Reserve’s stramning af politikken, mens den amerikanske økonomi forbliver stærk. Denne uge pegede de amerikanske økonomiske data stærkt på et “Goldilocks-scenarie”, hvor inflationen fortsætter med at falde mod Feds mål, men den amerikanske økonomi forbliver stærk. Med den historisk positive korrelation mellem amerikanske aktier og Bitcoin kan en fortsættelse af aktiemarkedsrallyet give betydelig støtte til Bitcoin.

I et Goldilocks-scenarie ville den sikkerhedsorienterede efterspørgsel dog aftage, hvilket i marts førte til et markant kursopsving for Bitcoin på grund af bekymringer om bankkriser. Investorer, der har købt Bitcoin som en sikker havn mod en mulig bankkrise, kan være tilbøjelige til at realisere gevinster. Ikke desto mindre er der ingen tvivl om, at udsigterne for Bitcoin lyser op før Halvings i 2024 på grund af de svækkende makroøkonomiske modvind og den voksende optimisme omkring den institutionelle adoption.

De seneste to halveringer blev begge efterfulgt af massive stigninger i prisen. Hvis 2024 ikke er anderledes, kan vi se prisen på Bitcoin i $100.000-området næste år.

Denne nye AI-coin kan vise sig at udvikle sig endnu bedre end Bitcoin i anden halvdel af året
I den voksende verden af kryptocurrency er der en ny stjerne på vej, som har potentialet til at klare sig endnu bedre end Bitcoin i anden halvdel af året. Vi taler om $YPRED, en lovende AI-coin, der tiltrækker investorer opmærksomhed med innovative teknologier og klare visioner. I modsætning til Bitcoin, der allerede er etableret og muligvis har nået sit højdepunkt, befinder $YPRED sig stadig i en tidlig udviklingsfase. Med sin banebrydende kunstige intelligens (AI) og avancerede algoritmer kan yPredict-projektet analysere kryptomarkedet og lave præcise forudsigelser, hvilket giver investorer mulighed for at træffe informerede beslutninger og udnytte det fulde potentiale på kryptomarkedet.

Top  Trading med Leverage: Ikke alle er succesrige

Mens Bitcoin helt sikkert er en af ​​de mest kendte kryptocurrencies, er der stadig meget plads til vækst og udvidelse for $YPRED. Den løbende PreSale af $YPRED tilbyder en unik mulighed for investorer at komme ind i dette lovende projekt på et tidligt tidspunkt. Med fokus på innovation og AI-teknologi kunne $YPRED vise sig at være en ægte dark horse for anden halvdel af året og tilbyde investorer solide afkast. Gå ikke glip af chance for at være en del af denne spændende rejse og drage fordel af de lovende udsigter for $YPRED.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button