BitcoinKrypto News

KI-basierte Kryptowährungen prägen den Kryptomarkt im Jahr 2024: Scotty the AI und eTukTuk im Fokus

I år 2024 står KI-baserede kryptovalutaer stærkt som et af de mest dynamiske segmenter på kryptomarkedet. Dette skyldes teknologiske fremskridt og den stigende økonomiske indflydelse af kunstig intelligens. Mens mange projekter primært bruger begrebet “KI” til markedsføring, er der en tendens til midlertidige applikationer, der tilbyder reel værdi gennem brugen af KI-teknologier. Disse udviklinger signalerer ikke kun teknologiske, men også samfundsmæssige forandringer. Fokus på lang sigt ligger på projekter, der driver fundamental adoption og ægte innovationer.

Aktuelt er der to krypto-presales, der fokuserer på kunstig intelligens: Scotty the AI og eTukTuk.

Scotty the AI (SCOTTY)

Scotty the AI er både en Memecoin og en Utility Token. Dette nye kryptoprojekt sigter mod at ændre landskabet for Memecoins ved at kombinere underholdning med praktisk nytte gennem brugen af kunstig intelligens. Scotty the AI sigter mod at forbedre sikkerheden i blockchain-teknologien betydeligt ved hjælp af KI-teknologier. Projektet ønsker at identificere mønstre og anomalier ved hjælp af avancerede algoritmer for at mindske risici i kryptomarkedet.

Projektet har allerede indsamlet over 7 millioner dollars i presale, hvilket indikerer investorerens store interesse og tillid.

eTukTuk (TUK)

eTukTuk har til formål at revolutionere mobiliteten i udviklingslande ved at integrere elektriske køretøjer stærkere. Projektet fokuserer ikke kun på at reducere CO₂-emissioner, men også på at gøre elektrisk transport bredere tilgængelig og økonomisk overkommelig. Planen inkluderer opbygning af et økosystem med en blockchain-baseret betalingsplatform og et netværk af ladestationer.

Ved at integrere KI forventes det, at effektiviteten øges gennem optimering af trafikstrømme og reduktion af energiforbrug. KI muliggør desuden prædiktivt vedligeholdelse, der forlænger køretøjers levetid og reducerer ressourceforbrug.

Top  Zilliqa-Preis steigt weiter: Krypto-Hausse gewinnt an Fahrt

I den nuværende presale kan investorer erhverve den indfødte TUK Token for at deltage i det bæredygtige økosystem.

Disclaimer: Denne artikel er en reklame fra vores partner, og BTC-ECHO GmbH er ikke ansvarlig for indholdet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button