BitcoinKrypto News

Kommer Bitcoin alligevel ikke til at nå 100.000 dollar inden årets udgang?

Er Bitcoin på vej mod 100.000 dollar?

Det har været en hændelsesrig uge på kryptomarkedet, hvor Bitcoin-kursen har oplevet store udsving. Efter et markant fald mandag, hvor Bitcoin faldt med over 10.000 dollar på en dag og brød den vigtige 50.000 dollar barriere, har kursen dog set en vis bedring siden da. Men spørgsmålet er, om den store forventede rally faktisk kan blive afbrudt.

Prognoser om 100.000 dollar kurs inden årets udgang

Analysen sidste år pegede mod en forventning om en Bitcoin-kurs på over 100.000 dollar inden udgangen af 2024. Forventningerne var baseret på faktorer som Bitcoin Halving, Spot Bitcoin ETF’er, rentesænkninger og den amerikanske præsidentvalg. Indtil videre er rallyet dog udeblevet efter halving, men Spot Bitcoin ETF’er har holdt deres løfte.

Alene BlackRock’s Bitcoin ETF har indtil videre tiltrukket over 20 milliarder dollar i investeringer, og det forventes, at der i de kommende måneder og år vil strømme endnu flere milliarder ind i Bitcoin ETF’er. Til trods for dette kan stemningen i november dog stadig blive truet.

Usikkerhed om valgresultatet

Selvom udfaldet af det amerikanske præsidentvalg i november har været ukendt, har Joe Biden overhalet Donald Trump i meningsmålingerne. Donald Trump, der har vist sig at være en kryptovenslig kandidat, står over for en hård vej mod en genvalg. En sejr til Trump ville næsten gøre kursen på 100.000 dollar uundgåelig, men i modsat fald kan Bitcoin-kursen opleve en kortvarig nedgang.

Top  Kan Solana eller BNB erstatte Ethereum som den førende krypto-infrastruktur?

Fortsat bullish stemning blandt eksperter

Uanset om det sker i år eller først næste år, så afviger eksperter ikke fra deres bullish prognoser om stigninger i Bitcoin-kursen i de kommende år. Flere forventer, at de fleste altcoins også vil drage fordel af dette. Det nye token Pepe Unchained ($PEPU) har allerede oplevet ekstrem efterspørgsel blandt investorer, da det er udstyret med en egen blockchain.

Efterspørgslen på Pepe Unchained eksploderer

Mens Bitcoin kan opleve store udsving op til det amerikanske præsidentvalg i november, stiger efterspørgslen på det nye Pepe Unchained-token ($PEPU). Pepe Unchained er en Meme Coin, der er baseret på PEPE og har sin egen blockchain. Tokenet er stadig i predsalg, men investorer har allerede bidraget med næsten 8 millioner dollar, hvilket indikerer en potentiel stor interesse.

Det er vigtigt at bemærke, at investing er spekulativt, og man bør altid foretage sin egen due diligence.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button