Krypto NewsRipple

Kraken zitierte einen entscheidenden Teil der SEC-Klage gegen Ripple – Wie beeinflusst dies den XRP-Kurs?

Artiklen omhandler den pågående retssag mellem Securities and Exchange Commission (SEC) og Ripple og dens indvirkning på XRP-kursen samt Krakens involvering i sagen.

SEC har sagsøgt Ripple, hvilket har påvirket XRP-kursen i de seneste tre år. I denne uge er sagen gået ind i appeldomstolen, samtidig med at Kraken har citeret en afgørende del af sagen i deres egen retssag mod SEC. Krakens retssag kan potentielt påvirke udfaldet af Ripples sag, da de refererer til det summariske dom i sagen.

Markedsbevægelser: Delvis sejr for Ripple citeret i Krakens retssag

Kryptobørsen Kraken har henvist til en afgørende del af SEC’s sag mod Ripple, hvor dommeren besluttede, at XRP ikke var et værdipapir ved sine sekundærtransaktioner. Kraken argumenterer for, at der ikke er nogen relation mellem tokenudstedere og børsens brugere, og bestrider dermed SEC’s påstand om, at børsen har lettet handlen med ikke-registrerede værdipapirer. Kraken opererer med et blindt Bud/Spørg-format, hvilket gør det usandsynligt, at handel med token på børsen betragtes som “værdipapir”-transaktioner. De hævder, at den manglende forbindelse viser, at tokenudstedere ikke forventer gevinster, da der ikke er nogen relation mellem dem og platformens brugere.

Teknisk analyse: XRP-prisen nærmer sig støtteniveauet på $0,52

XRP-prisen falder mod støtteniveauet på $0,5219, som er 23,6% Fibonacci-retracement-niveauet fra faldet fra årets start. Når XRP-kursen bryder dette niveau, kan altcoin’en vende tilbage mod sit 78,6% Fibonacci-retracement-niveau på $0,6073. MACD-indikatoren signalerer fortsat positivt momentum, mens Awesome Oscillator antyder, at XRP-prisen fortsat kan falde. En lukkekurs under 23,6% Fibonacci-retracement-niveauet på $0,5219 kan føre til yderligere fald mod januars lav på $0,4853.

Top  USA og Sydkorea intensiverer jagten på manden bag milliardbedrageri af Terra (LUNA)

Dette er den seneste udvikling i sagen og dens indvirkning på XRP-kursen samt Krakens argumenter i deres retssag mod SEC. Krakens rolle i sagen kan have betydelige implikationer for udfaldet af Ripple-sagen og dets potentiale til at definere reguleringen af digitale aktiver fremover.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button