BitcoinEthereumKrypto News

Kriminelle Kryptowährungen: Mecklenburg-Vorpommern profitiert vom Bitcoin-Höhenflug

Bitcoin og andre kryptowährungen oplever en ny stigning i værdi, hvor den populære Bitcoin har nået en værdi på over 50000 amerikanske dollar. Denne stigning har også givet positive konsekvenser for Mecklenburg-Vorpommern, da landet har beslaglagt kryptowährungen fra kriminelle, herunder Bitcoin, Ethereum og Tether. Dog kan myndighederne kun konvertere den digitale valuta til euro eller amerikanske dollar, hvis de har adgang til de komplekse adgangskoder.

En betydelig mængde Bitcoins blev beslaglagt i Sachsen, Tyskland, med en værdi på omkring to milliarder euro, og Mecklenburg-Vorpommern har også sikret sig en betydelig mængde virtuelle valutaer, herunder Bitcoins, Binance Coins, Ethereum og Tether. Den samlede værdi af disse beslaglagte virtuelle valutaer var omkring 850.000 euro og de er blevet solgt for en indtægt på næsten 100.000 euro.

Det er afgørende for myndighederne at få adgang til de digitale wallets, hvor kryptowährungen opbevares, da disse ofte er beskyttet af adgangskoder. Det er en opgave for efterforskerne at åbne adgangen til disse wallet.

Bitcoin blev introduceret i 2008 som reaktion på den økonomiske krise og beskriver et decentraliseret digitalt betalingssystem, baseret på en decentral database kaldet “blockchain”. Antallet af Bitcoins er begrænset til 21 millioner, hvilket gør det inflationssikkert, men kritikere påpeger den høje energiforbrug for at ‘mine’ Bitcoins og advarer om de potentielle risici, herunder ekstreme kursudsving og manglende sikkerhedssystemer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  DAX forsøger at stabilisere sig efter kursfald - Fokus på kinesiske og amerikanske økonomiske bekymringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button