EthereumEthereum ClassicKrypto News

Kritikken hagler ned over Ethereum Foundations hemmelige milliontransfer til Kraken

Ethereum Foundation i den varme stol

ETH-Transfer til Kraken forårsager debat

Ethereum Foundation har skabt røre i kryptosfæren med en overførsel på 100 millioner dollars i ETH til Kraken-børsen. Det pludselige skifte i rampelyset har ført til kritik af manglende transparens og det store budget for stiftelsen. Aya Miyaguchi, administrerende direktør for stiftelsen, forsøgte at berolige situationen ved at forklare, at overførslen var bestemt til årlige udgifter, primært til lønninger og tilskud. Men er denne forklaring tilstrækkelig? Fællesskabet er skeptisk og stiller spørgsmål ved, hvorfor Ethereum Foundation har brug for så store summer penge, og hvor pengene egentlig går hen. Kritikere undrer sig også over, hvorfor fællesskabet kun får information efter massivt pres.

Kampen om Ethereum Foundation

Eric Conner, en fremtrædende figur i ETH-verdenen, har kritiseret stiftelsen skarpt og krævet mere gennemsigtighed. Han påpeger, at det er utilfredsstillende, at fællesskabet først skal slå alarm på Twitter, før vigtige oplysninger offentliggøres. Marc Zeller, grundlægger af Aave Chan Initiative, deler denne opfattelse og undrer sig over, hvorfor vigtige udviklerteams ikke får tilstrækkelig støtte, mens pengene strømmer andre steder hen. Diskussionerne fortsætter, og spørgsmålet om stiftelsens udgifter og åbenhed er stadig uløst.

Både forsvarere og kritikere

Hudson Jameson, tidligere medarbejder i Ethereum Foundation, forsvarer udgifterne og peger på omkostningerne ved global markedsføring af ETH, finansiering af udviklerbegivenheder og betaling af de omkring 200 medarbejdere. De videre diskussioner vil vise, hvor meget åbenhed Ethereum Foundation er villig til at vise. Fællesskabet kræver svar, og stiftelsen står over for en stor udfordring med at opretholde tilliden.

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button