Krypto News

Krpytobørsen HTX af Huobi Global blev hacket og $7,9 millioner i kryptovaluta blev stjålet.

Kryptobørsen HTX af Huobi Global blev hacket: Stjålet 7,9 millioner dollars i kryptovaluta

Den kinesiske kryptobørs Huobi Global oplevede angiveligt et hackerangreb den 24. september, hvor der blev stjålet 7,9 millioner dollars i kryptovaluta fra deres platform HTX. Dette blev rapporteret af Blockchain-analyseplattformen Cyvers.

Ifølge en kommentar fra en kendt Huobi-hot-wallet på kinesisk, kender børsen angriberens identitet og tilbyder ham 5 procent af det stjålne beløb som en “White-Hat-Bonus”. Dette tilbud gælder dog kun, hvis angriberen returnerer de resterende 95 procent. Der blev endda tilbudt angriberen et job, hvis han returnerer pengene.

Cyvers bekræftede angrebet den 25. september. Den wallet, der sendte beskeden, blev identificeret af blockchain-analyseplattformen Arkham Intelligence som Huobi-hot-wallet. Ifølge Cyvers er walleten, der sendte beskeden, opført på en Huobi-supportside og tilhører officielt børsen.

Justin Sun, investor i Huobi Global, bekræftede angrebet den 25. september og erklærede, at HTX havde mistet 5.000 ETH (8 millioner dollars) på grund af hackerangrebet. Han forsikrede, at brugernes midler var sikre, og at børsen fungerede normalt. Justin Sun hævdede, at HTX havde dækket tabene fra angrebet fuldt ud og løst alle problemer forbundet hermed.

Det skal bemærkes, at kryptobørser har været udsat for flere hackangreb i 2023. Mange af disse angreb er blevet tilskrevet den nordkoreanske hackersgruppe Lazarus, som har formået at stjæle 40 millioner dollars i Bitcoin gennem disse angreb.

Kilder:

  • Cyvers Alerts (Twitter)
  • Justin Sun (Twitter)
  • Arkham Intelligence (Blockchain-analyseplattform)
Top  Islamexperte fordert politische Aufklärung und neuen Moscheeverein - Warnung vor vereinter islamistischer Szene

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button