BitcoinKrypto NewsRipple

Krypto-Analyst prognostiziert XRP-Preis von 40 US-Dollar bis 2025-2026 basierend auf technischer Analyse

I en nylig publikation på YouTube har kryptoeksperten Steph is Crypto forudsagt, at prisen på krypto-tokenet XRP i den kommende bullish cyklus, muligvis mellem 2025 eller 2026, kunne stige til op til 40 US dollars. Analysen understøttes af tekniske analyser, markedsindikatorer og historiske mønstre for at understøtte denne ambitiøse prisprognose for Ripples native token.

XRP-Technisk analyse og prisprognoser

Som præsenteret i analysen fra Steph is Crypto, handler XRP tæt på toppen af et symmetrisk trekantmønster, der har udviklet sig siden 2018. Analysen påpeger, at lignende tendenser, herunder dem fra 2017, har ført til betydelige prisudsving. Det tekniske mål, der udledes af det aktuelle mønster, peger på en mulig pris på 40 US dollars.

Desuden vises der i videoen også et udviklende omvendt hoved-skulder-mønster på det daglige diagram for XRP. Med en pris på ca. 1,11 US dollars kunne et gennembrud over 0,65 US dollars udløse en stigning på 109 %.

Analysen observerer også, at XRP konsolideres inden for en nedadgående modstandslinje og en opadgående støttelinje, hvilket tyder på prisfølsomhed.

Marktindikatoren og positionering af Altcoins

Steph is Crypto diskuterer også præstationen af XRP i forhold til Bitcoin. Det bemærkes, at XRP på det daglige diagram har vendt EMA-båndene mod Bitcoin som støtte. Denne udvikling antyder, at XRP på kort sigt, især i løbet af 2024 og 2025, kunne overgå Bitcoin i præstation. Derudover indikerer Altcoin Season Index en høj Bitcoin-dominans, hvilket historisk har været forud for perioder med stærkere Altcoin-præstation.

Den aktuelle markedsfase med lav interesse fra detailinvestorer kan ifølge analysen være et gunstigt tidspunkt for akkumulering af XRP og andre Altcoins.

Top  SEC-Chef Gary Gensler bliver uklar omkring fremtiden for kryptokurrency i bankenausschuss-møde

Likviditet og markedsbegivenheder

Videoen undersøger likviditetsvarmekortet for XRP, som viser en betydelig mængde likviditet over den nuværende pris. Denne situation, kombineret med negative finansieringsrater, antyder en større mængde short-positioner i forhold til long-positioner.

Analysen antyder, at disse forhold muligvis kan føre til en short-squeeze, der kunne presse prisen på XRP opad. Steph is Crypto nævner også kommende markedsbegivenheder, der potentielt kunne introducere volatilitet, herunder FOMC-møder, offentliggørelsen af ​​amerikanske inflationsdata og amerikanske valg i 2024.

Investere i XRP? Se vores guide til køb af XRP.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button