BitcoinCardanoEthereumKrypto News

Krypto-Analytiker advarer: Bitcoin-Kursen truet af den accelererende Altcoin-boom

Bitcoin-Kursen risikerer at blive offer for den nuværende opadgående trend af alternative kryptovalutaer, som en kryptoanalytiker advarer om. Matthew Hyland, en ekspert på området, udtrykker sin forsigtighed med hensyn til den fremtidige kursudvikling af Bitcoin i et tweet den 9. december.

Marktdominans kunne vende tilbage imod BTC

Bitcoin var i stand til at holde sit seneste opadgående trend i weekenden, efter at den 8. december nåede en 19-måneders højde på 44.729 dollars. Dog viste data fra Cointelegraph Markets Pro og TradingView, at Bitcoin-kursen hurtigt faldt under 44.000 dollars efterfølgende.

Hyland ser dog allerede tegn på, at den seneste opadgående trend, med en imponerende gevinst på 60% siden begyndelsen af oktober, kan være i fare. Han peger på Bitcoin’s markedsdominans som den største risikofaktor.

Han siger: “Markedsherskabet er langsomt faldende og har allerede mistet alle de gevinster, der blev opnået gennem den seneste opsving.” Han tilføjer: “Hvis den lukker under 51,81%, så ville det være første gang på mere end et år, at vi ser et lavere lavpunkt, en afslutning på den opadgående trend og dannelse af en top.”

Altcoins udvider deres opadgående trend

Andre kryptoeksperter mener, at dette tilbagefald i markedsherskab primært skyldes stigende alternative kryptovalutaer, og at de alternative kryptovalutaer nu kunne indlede deres egen “Altseason.”

Aktuelle gevinster fra førende alternative kryptovalutaer som Cardano (ADA) og Avalanche (AVAX) tyder på, at Altseason muligvis allerede er i gang. Disse valutaer har nyligt oplevet gevinster på op til 22%.

Ethereum, en anden førende alternative kryptovaluta, kunne kun opnå en gevinst på 12% i den seneste uge, hvilket placerer den bag ADA og AVAX, der har ledet med over 50% gevinster i løbet af de sidste syv dage.

Top  Bitcoin stiger, mens Bitcoin Cash og Ethereum falder: Afspejlende lørdagens digitale valutakurser

Krypto-handler Jacob Canfield bemærkede den 6. december: “Bitcoin-markedsherskabet er kun faldet med 2%, og alligevel er alternative kryptovalutaer steget kraftigt i dag.” Han tilføjede: “Dette er kun en forsmag. Når BTC’s markedsherskab falder markant, vil vi få den spektakulære Altseason, som vi alle kender og elsker.”

Altcoin-markedskapitaliseringen er steget med 2,4%, og gevinsterne i december er allerede op til 18,4%.

(Artikel afsluttet)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button