BitcoinKrypto News

Krypto-Analytiker: Bitcoin hat das Potenzial, vor Halbierung die 60,000-Dollar-Marke zu erreichen

Bitcoin: Analytiker forudsiger potentiel prishop før halvering

Potentiel prishop til $60.000 før halvering

Ifølge kryptoanalytikeren Kevin Swenson har Bitcoin (BTC) potentialet til at skyde mod en signifikant modstand før den kommende halvering.

Swenson mener, at den nuværende opadgående trend for den førende digitale valuta kunne drive den mod det $60.000-marked inden den kommende halvering i april – en periode hvor minerbelønningerne halveres.

“Målet om en likviditetsfælde udgør en betydelig modstand”

Swenson påpeger desuden, at området mellem $57.500 og $60.000, kendt som “målet for likviditetsfælde”, udgør det næste betydelige modstandsinterval. Dette er området, han holder øje med, mens halveringen nærmer sig.

Han fremhæver også, at opretholdelsen af den nuværende dynamik rent faktisk kunne føre Bitcoin til at nå dette mål, hvilket understreger dets sandsynlighed.

Mulig nedgang efter halvering

Med hensyn til fremtiden advarer analytikeren om, at Bitcoin efter halveringen kan opleve tilbagetrækning for at teste støtteniveauerne igen, muligvis omkring $44.000.

”Forventningerne om positive fundamentale begivenheder skal skabe optimisme”

“Efter halveringen vil en nedgang sandsynligvis føre til en vurdering af støtteniveauerne, inden nye all-time highs nås. Forventninger til positive fundamentale begivenheder som halveringen skal skabe optimisme og bullish sentiment. Afhængigt af den aktuelle situation på aktiemarkedet kan der efter halveringen være en nedgang til tærsklen på $44.000, før den opadgående trend genoptages.”

Bitcoin handles for øjeblikket til $51.800 og har oplevet en stigning på næsten 17 % i løbet af de sidste 7 dage.

Top  Nye Kryptobørs Phemex: 6 grunde til at handle med sikkerhed, lave gebyrer og innovative tilbud

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button