BitcoinKrypto News

Krypto-analytiker: Puell Multiple Index tyder på stort købsmulighed for Bitcoin

Puell Multiple Index viser potentiel købsmulighed for Bitcoin

En kryptoanalytiker har bemærket, at Puell Multiple Index peger på en kommende mulighed for at købe Bitcoin, som sjældent har været bedre i de sidste to år.

Hvad er Puell Multiple Index?

Puell Multiple Index er en metrisk, der bruges til at vurdere, hvornår det er en god tid at investere i Bitcoin. Indekset tager højde for minedriftsaktiviteten og estimater for minearbejdernes indkomst. Når Puell Multiple Index er lav, kan det indikere en god købsmulighed, da det antyder, at minearbejderne sælger mindre Bitcoin.

Potentiel købsmulighed

Ifølge kryptoanalytikeren har Puell Multiple Index vendt nedad og er tæt på at ramme et niveau, der historisk set har været en stærk indikator for en kommende opsving i Bitcoins pris. Dette signalerer muligvis en god tid til at købe Bitcoin, da det kan indikere, at minearbejderne er mindre tilbøjelige til at sælge deres beholdning, hvilket kan drive prisen op.

Konklusion

I betragtning af den historiske præstation af Puell Multiple Index og den forestående vending i retning af et købssignal, kan det være en god mulighed for investorer at overveje at øge deres eksponering over for Bitcoin på nuværende tidspunkt. Det er dog vigtigt at huske, at kryptovalutaer er meget volatile, og det er altid en god idé at foretage ens egen grundige research, før man foretager en investering.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Ripple (XRP) transaktioner på krypto børser stiger - hvad betyder det for markedet?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button